2777
2789
عنوان

قرمه سبزي امشبم و پاگشاي جاري جان

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 65 پست
مادر شوهر من این جوری نیست

شانس آوردی

مادرشوهرمن یه مدت فکر میکرد من آشغال خورم 

هرچی آتاآشغال بود میفرستاد 

منم یه بار جلو چشم خودش جمع کرده بودم هرچی طی چندماه داده بودو داخل سبد 

شوهرم آشغالارو بردنی گفتم اینارم ببر

دیگه فهمید چخبره جمع کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاش وقتی چند مدل غذا بود کمتر درست میکردی معمولا غذای اصلی که مرغ هست بیشتر خورده میشه و قورمه ...

دادم يه قابلمه پر منتظرم ايراد بگيره تا بگم سبزي خودت بود

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
بعدم دو جور غذا گذاشتی طبیعتا یه مقداری از غذا میمونه شما هم که هر دو غذارو زیاد گذاشتی سه تا مرغ کا ...

ان شاء الله همينطوره انرژي گرفتم از پيامهاي شما و مثل شما برم ظرف بشورم

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
اما اين همه خرج داشت نزديك دو ميليون گوشت فقط ريختم توش از شب تا فردا رو اجاق 😞😭😭😭بعد چند سال خا ...

من وقتی دانشجو بودم قرمه سبزی رو میریختم تو ظرفای شیشه ای محکم میبستم و میبردم خوابگاه استفاده میگردم .. یا میتونید اگر خواستید خیرات کنید

شانس آوردیمادرشوهرمن یه مدت فکر میکرد من آشغال خورم هرچی آتاآشغال بود میفرستاد منم یه بار جلو چشم خو ...

مادرمن این کارو میکرد بعد دید پس میدم حساب کار دستش اومد 👀

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عزیزم مرغ درست کردی براهمین خورده نشده قرمه ت. اگرم سبزیش خوب نبود فدای سرت، خراب شدن غذا برا هرکسی ممکنه پیش بیاد.

میگم میشه دستور مرغتو بگی دقیییق دقیق؟

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

بعد من ترش واش با گوشت درست میکنم خوش مزه میشه دیگ بیخیال هر چی بود تموم شد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

دقیق عین مادر منه

یه بار مامان مهمون داشت ۲۰ نفر بودن 

بعد صدام کرد گفت بیا تو قورمه رو بار بزار

برای من همه چیو آماده کرده بود خلاصه قشنگ همه چیرو گذاشتم حسم به سبزی خوب نبود چون درشت بود اندازه اش 

ولی مامانم گفت تازه خریدم 

خلاصه نزدیک دیگه خاموش کردن گفت بچشم 

چشتون روز بد نبینه بوی آش میداد🥴

گفتم مامان سبزی اش به من دادی رفت نیگا کرد گفت اره اشتباهی دادم بهت 

خلاصه این قورمه من ۵ ساله هنوزم ازش حرف میزنن داداشام🥴

آدم چیزی رو که واسه خودش نمیپسنده نباید برای دیگری هم بپسنده

یسری چیزا ذات آدما هست تغییر نمیکنه من خودم بخوابم چیزی به کسی بدم هزار بار چک میکنم بد نباشه ناراحت نشه 

یسری چیزا ذات آدما هست تغییر نمیکنه من خودم بخوابم چیزی به کسی بدم هزار بار چک میکنم بد نباشه ناراحت ...

دقیقا 

حالا پسرعمه من یه خانم داره فوق گداااااا

هر تولدی بره بعد رفتنش هدیه آشغالش جلو همه مهمونا میره سطل زباله

این افواخر اومدن خونه مامانم چندروزی موندن ، دستش یه شیرینی فاسد آورد گفت خودم پختم

ماچون شیرینی خریده بودیم دیگه اونونیاوردیم وسط 

شبش چک کردیم ببینیم چیه که واویلا دیدیم وسطش فاسد شدا

فقط یه اشتباه کردیم بازش نکردیم بزاریم جلوشون بگیم بخورید 

واکنششون رو ببینم دلم خنک بشه

خجالتم نمیکشن

ماشین چندمیلیاردی خونه چند تیلیاردی 

بعد تو یه پیش دستی شیرینی فاسد آورده

دقیق عین مادر منهیه بار مامان مهمون داشت ۲۰ نفر بودن بعد صدام کرد گفت بیا تو قورمه رو بار بزاربرای م ...

اگه شنبلیله خشک سرخ میکردی توش میریختی مزه اش میشدقرمه.... چون ترکیبات اش وقرمه یکیه فقط توشنبلیه متفاوتن

2810