2777
2789
عنوان

قرمه سبزي امشبم و پاگشاي جاري جان

2106 بازدید | 65 پست

سلام دوستان

من قرمه سبزيم تعريف نباشه هميشه عالي ميشه شب ميزارم تا فردا 

امشب مهموني پاگشا جاريمو دعوت كردم 

مادرشوهرم چند وقت پيش بهم سبزي داد گفت قرمه سبزي سرخ شده هست داشت فريزرشو تميز ميكرداينا در اورد داد بهم   بعد ديشب بار گذاشتم خورشتو هي ميگم چرا عطر و مزه قرمه سبزي نداره تا صبح ديدم قشنگ جاافتاد روش هم كلي روغن سياه 

شوهرم گفت ن عاليه خيلي معركه شد

اما امشب ك خوردم اصلا عطر و مزه قرمه سبزي نبود نود درصد حدس ميزنم سبزي ترش واش بود.. بچه ها بنظرتون امكانش هست ؟ شوهرم خيلي خورد اما اندازه پونزده نفر تو يه قابلمه بزرگ درست كردم هفتاد درصدش اضافه اومد

امكان داره ترش واش بود يا اينكه سبزيش واس چند سال پيش بود از اين اخلاقها داره يه بار ماهي دو سال پيش رو بهم داد بعد فهميدم مزه نداشت نخورديم 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

وقتی نه خوردیم و نه دیدیم چی بگیم 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید کهنه بوده چند ماه فریزر بوده 

کاش برا مهمون ریسک نکنی از این سبزی های هدیه ایی استفاده نکنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حالا مادر من میگه قورمه سبزی هرچی کهنه تر باشه خوشمزه تره ولی نه دیگه چندسال 

شاید سبزی قورمه رو می سلیقه ی شما درست نمیکنه یا شنبلیله نداشته 

ترش واش هم نمی‌دونم چیه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

نه فک نکنم 

مامانم خیلی خوشمزه درست گرد امشب 

ولی خیلیم اضافه اومد 

شاید بخاطر اینکه زیاد بار گذاشتی 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

شما که اخلاقش رو میدونی قبول نکن به علاوه حس بدی بهت دست نمیده یکی داره فریزر رو تمیز میکنه مواد غذایی داخلش رو بهت بده؟

عطر قورمه سبزی اگر تو خونه نپیچیده سبزی دیگه ای بوده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چرا گرفتی داشته فریز شو پاکسازی میکرده بریزه دور بعد شما واسه مهمون پختی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2810