2777
2789
نهفقط میدونم تو تهران تو یه رستوران کار میکردن و همونجا میخوابیدن که الان صاحب رستوران داره ازش سو ا ...

عذر میخواهم شما تا حالا اقدام به کمک نکردید؟

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما من هرکاری از دستم بر بیاد براشون انجام میدماحتمالا بتونیم به فتا گزارش بدیم

تورو خدا یه روز هم یه روزه هرچند تامیتونید برید گزارش بدید لطفا 

لایک نکنید .توروخدا 
تورو خدا یه روز هم یه روزه هرچند تامیتونید برید گزارش بدید لطفا

شما گزارش دادید؟

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

یکساله ازش خواهش میکنم بهش کمک کنم قبول نمیکردالانم که خبری ازش نیست

خوده این خانوم چرا به فتا گزارش نمیدن؟

[QUOTE=367452611]قبول نمیکرد میگفت نمیخواد سربار کسی باشه[/QUOTEجسارتا بحث خاستگاری هم کرده بودید ؟

نه

ایشون گفتن پرستار بچه هام میشن اون موقع در شرف ازدواج بودم گفتم شرایطشو ندارم

بعد که زندگیم دوباره به جدایی ختم شد

و تاپیک هاشو میخوندم که دنبال کار بودن خیلی اصرار کردم بخصوص تاپیک های آخرشو خوندم که بهش باز پیشنهاد بد شده گفتم بیا مثل اعضا خانواده من 

خونم بزرگ بود و یه سوئیت جدا دلشتم گفتم بیا اونجا با بچه هام باش

هر چی گفتم جوابمو نمیداد بعد چند ماه در حد چند خط گفت دیگه چیزی براش مهم نیست و صاحب کار لعنتیش سرش بلا آورده

بازم گفتم تقصیر تو نیست 

تقصیر من و امثال منه بیا اینجا پرستار بچه میشی یا پیش خانوادت برو در هر صورت کمکت میکنم از این شرایط بیا بیرون

جوابی نداد

نهایشون گفتن پرستار بچه هام میشن اون موقع در شرف ازدواج بودم گفتم شرایطشو ندارمبعد که زندگیم دوباره ...

نه دیگه اخه اگه بخواد بیاد پیش شما که محرم نیستش .ترسیده شماهم ببخشید اینو میگم مشکل براش درست کنید .اگه فقط خواستید بیاد پیش بچه ها پرستاری

لایک نکنید .توروخدا 
چون کسی رو نداره براش مهم نیستمیگه از اینجا برم بیرون باز شرایط همینه

کاش بتونی بهش کمک کنی

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

نه دیگه اخه اگه بخواد بیاد پیش شما که محرم نیستش .ترسیده شماهم ببخشید اینو میگم مشکل براش درست کنید ...

ببنید من خودم بشدت به محرم و نامحرم بودن اهمیت میدم

سنم بالاست و تا حالا جز با همسر سابقم با هیچ زنی نبودم

دخترم 13سالشه و بخوام کاری کنم باید بچه خودمو ببینم که اینم دختره   اگه برای ازدواج بیاد که من دوبرابرش سن دارم من مشکلی ندارم اما نمیخوام بخاطر شرایطش تن به این ازدواج بده

وگرنه من الان خودم تو شرایط سختیم با دوتا بچه

از خدامه یه انسان واقعی پیدا کنم که زندگیمو جمع کنه

فقط نمیخوام به زور اتفاقی بیوفته

آدمیم که شناخت بنده آسونه