2777
2789
نه عزیزم دیگه در نمیاد ،اون حس یه مدت باهاته،بعد از بین میره

اخه یه بافت لوزه مانند دوباره روش داره درمیاد از صبح تا الان یه حس ورم دارم ممکنه دوباره لوزه سوم دربیارم،بنظرت میشه با انتی بیوتیک جلوشو گرف؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اخه یه بافت لوزه مانند دوباره روش داره درمیاد از صبح تا الان یه حس ورم دارم ممکنه دوباره لوزه سوم در ...

دکتر مگه بهت آنتی بیوتیک نداده؟ منم یه همچین حسی داشتم بعد از چند روز یه لخته سفید از لوازم بیرون اومد مثل آدامس بعد دیگه اون حسه خوب میشه،آنتی بیوتیک رو باید فقط برای درد مصرف کنی،تا میتونی بستنی وانیلی بخور

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
دکتر مگه بهت آنتی بیوتیک نداده؟ منم یه همچین حسی داشتم بعد از چند روز یه لخته سفید از لوازم بیرون او ...

من لخته سفیدام افتاده ینی از نظر ظاهری کاملن ترمیم شده جای خالیشم پر شده مشکل اینک یجورایی انگار داره گوشت اضافه میاد روش ازین میترسم باز مص قبل بشه

۲۵سالمه بخدا دگ نمیکشم

پس این چرت و پرتا چیه که میگن وقتی بزرگ بشی عمل نمیکنن و فلان البته فامیلای ما این چرت ها رو میگن😅😒

صبر داشته باش گلم انشاالله وقتی خوب شد اون حس هم میره

مثل بعضی دندون کشیدنا که آدم حس میکنه بازم یه تیکه مونده ولی وقتی زخم خوب میشه اون حس هم از بین میره😇

دکتر مگه بهت آنتی بیوتیک نداده؟ منم یه همچین حسی داشتم بعد از چند روز یه لخته سفید از لوازم بیرون او ...

چرا اون داروهارو خوردم دیشب یه بستنی پرتقالی خوردم میشه بخاطر اون باشع ینی

من لخته سفیدام افتاده ینی از نظر ظاهری کاملن ترمیم شده جای خالیشم پر شده مشکل اینک یجورایی انگار دار ...

نه عزیزم یه مقدار گوشت اضافه طبیعیه من اون زمان که عمل کردم ۱۵ سالم بود ، بستگی به دکترت داره دکتر من بخیه ها رو نزدیک هم زد که گوشت اضافه در نیاد چون بیمارستان خصوصی بود خودمون باید نخ بخیو میخردیم بدونه اضافه تر خریدیم.احتمالا دکترت یکمی با فاصله زده ،ولی مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباش

چرا اون داروهارو خوردم دیشب یه بستنی پرتقالی خوردم میشه بخاطر اون باشع ینی

ببیشتر سعی کن وانیلی بخوری پرتقال اسیدیه یکم گلو رو حساس میکنه،سعی کن فسنجان وکیوی هم تا ۶ ماه نخوری، من فقط وانیلی خوردم،  

[QUOTE=354196878]پس این چرت و پرتا چیه که میگن وقتی بزرگ بشی عمل نمیکنن و فلان البته فامیلای ما این چرت ها رو میگن

عمل میکنن ولی یکم سخته باس وضعیتت حاد باشه یا وانمود کنی انجوریه، منو هی ارجاع میدادن به دکتر دیگه تا اخریه اوکی داد

2810