سلام
خواستم تجربیاتم رو در اختیارتون قرار بدم چون من خودم خیلی از این مورد ناراحت بودم ار هرکس هرچی میپرسیدم کامل توضیح نمیداد یا بلد نبود.
تو گوگل هم که خیلی مختصر توضیح داده
اما من کامل میخوام توضیح بدم
پسرم ۱۵ تیرماه ب دنیا اومد و دوماه بعد بردیم بهداشت برای واکسن که گفتن یکیش نیست فعلا اون یکی دیگ رو تزریق میکنیم دوهفته بعد بیاین برا دومی
ماهم اولی رو زدیم قبلش پماد زایلا پی خریدم و همون محل تزریق رو چرب کردم ک بی حس بشه ۱۰ دیقه بعد هم آمپول زدن بچه رو دادم دست باباش خودم اومدم دم در اتاق یهو جیغ کشید که واقعا خیلی حالم بد شد انگار قلبم ترک خورد
همون جا بود فقط گریه و جیغش که ۲ دیقه هم نشد بعدش هم خوابید
قطره استامینوفن پاراکید طعم توت فرنگی خریدم و همونجا بهش دادم هر ۶ ساعت دوبرابر وزن بچه
مثلا اگه ۶ کیلو هست ۱۲ قطره استامینوفن بدین
اصلا نگران تب و اینطور چیزا نباشید
و اگر دیدین بچه تب کرده هر ۴ ساعت دو برابر وزنش قطره بدین
روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم
یه حوله یا پارچه بذارید تو فریز بعد ک سرد شد بذارید رو پاش و همینطور روز بعد یا کمپرس گرم بذارید یا حوله گرم کنید بذارید رو پاش
یکی از امپولا رو میزنن پای چپ یکی رو راست اگه خواستین زایلا پی چرب کنید دوتا پاش رو ۱۰ دیقه قبل تزریق با پماد ماساژ بدین نیاز نیست کل پا فقط قسمت ران پا حتما ۱۰ دیقه بمونه که بی حس شه و از اون دیرتر نشه که بی حسی بپره
خیلیا میترسن مخصوصا ما مامان اولیا ولی هیچ ترس و دلهره ای نداره هرچی بیشتر بترسین بدتر میشه
سوالی داشتین بپرسین حتما جواب میدم😘