2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5471 بازدید | 1411 پست
نگاه کن زیر نام کاربریم زده تاریخ عضویت تعداد پستالان فکر کنم میشه ۹۶۰۸🗿🗿😐😂

حاجی بیشتر درس بخون  من نصف این ۳۰۰۰ تا هم با تو حرف زدم  روبرو باشیم مطمئنم من پر حرف ترم تو فعالیتت زیاده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

اععع الان دی هستیم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممممممممممممممممممممیخوام از پشت گوشیم بغلت کنم خدااااااااانه خوب کردی تاثیر داره برو بهشون عذاب ...

الهی یونی تهران ژاپنی یا چینی قبول بشی تو ...من قبولیم رو با تو میخوام

چینی هم میگن بلد باشی واسه عرصه بازرگانی خیلی عالیه درسته انگلیسی بلدن ولی میگن خیلی درآمد دارن بیزینس وومن هم‌میشی

راه واست باز میشه که بری

هانی همه تلاشموونو میکنیم

فداااای تووووووووو آره کار انجام نمیدن که میگن سایت خرابه چند نفریم هر روز میریم باهم دوستم شدیم دو ...

اوووووخی😂😂😭🩷

درست میشه اخرش 🥲

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

حاجی بیشتر درس بخون من نصف این ۳۰۰۰ تا هم با تو حرف زدم روبرو باشیم مطمئنم من پر حرف ترم تو فعالیت ...

دقیقاااااا بازم کمتر شده از مهر به اینور

من تابستون رسما تو سایت زندگی میکردم😐😐😐😐😂😂😂😂

ما دو تا ازمهر اینجاییم

پایه چندین

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

چقدر زمان زود میگذره نه🥸😂

نه

الهی یونی تهران ژاپنی یا چینی قبول بشی تو ...من قبولیم رو با تو میخوامچینی هم میگن بلد باشی واسه عرص ...

خیلیییییییی فکر کردن راجبش شیرینه لتس گوووووو🥲🥲🥲🥲🥲

هانی من وقتی تلفن زنگ میزنه رو ادامه بدم یا برم اسکویید گیم؟ یکی رو میخوام ببینم

من تلفن رو تا قسمت ۸ دیدم

قسمتای این هفته رو هنوز ندیدم والا

ولی اسکویید گیم هیجانش بیشتر بود خیلییییییی😂😭

ولی خیلی هم بد جا تموم شد ادامش که فصل ۳ باشه هم تو همین ۲۰۲۵ میاد

هانی من وقتی تلفن زنگ میزنه رو ادامه بدم یا برم اسکویید گیم؟ یکی رو میخوام ببینم

به نظرم اسکوییدو ببین خیلی طولانی نبود ادرنالینت هم میره بالا🥸😂

اخه دیگه یه وقت برات اسپویل بشه بیمزه میشه

به نظرم اسکوییدو ببین خیلی طولانی نبود ادرنالینت هم میره بالا🥸😂اخه دیگه یه وقت برات اسپویل بشه بیم ...

آره کلیپاش پره نگاه نمیکنم اسپویل نشه  

کارم درست شددددددددد امشب یه قسمت میبینم  از صبح رفتم الان اومدم خونه رفتم کافی نت بعدش نزاشتم اونم بره نهار  زور میگم