2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3534 بازدید | 918 پست
😭😭😂دیگه دارم پارههههه میشم

یبار در حالیکه داشتم کاهو شسته میخوردم و روی میز آشپزخونه درس میخوندم پیش مامانم گفتم دارم پاره میشم با در قابلمه زد تو سرم ازون ببعد بجای این واژه از گسسته و منهدم و تکه تکه استفاده میکنم  دقیقا حس الان منه پارگییییییی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
یبار در حالیکه داشتم کاهو شسته میخوردم و روی میز آشپزخونه درس میخوندم پیش مامانم گفتم دارم پاره میشم ...

گسسته شدم🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣

مامان منم با این کلمه مشکل داره😂😂😂😂😂😂😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیبی مانستر خیلیییی خوبن For ever شون شنیدی خیلیییی قشنگهههه

آرهههه فور اور هم خیلی خوبهههههه حالا من گرل گروپا رو استن نمیکردم درس داره فشار میاره اونام نگاه میکنم

آرهههه فور اور هم خیلی خوبهههههه حالا من گرل گروپا رو استن نمیکردم درس داره فشار میاره اونام نگاه می ...

😂😂😂😂😂گرل گروپا هم خیلییییی خوبنننن

Smart  از  lesserafim هم خیلیییی قشنگهههههه من دوسش دارمممممم گوش بده باهوش شی🤣🤣

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

😂😂😂😂😂گرل گروپا هم خیلییییی خوبننننSmart از lesserafim هم خیلیییی قشنگهههههه من دوسش دارمممممم ...

فردا اینو گوش بدم ببینم چجوری باهوش بشم  

فردا رو بترکون...شبت قشنگ عزیزم بوسسسس بوسسس

فردا اینو گوش بدم ببینم چجوری باهوش بشم فردا رو بترکون...شبت قشنگ عزیزم بوسسسس بوسسس

ورژن انگلیسی هم داره

من خودم این روزا قفلی زدم رو at the last moment از one pact🥲❤️اینم خیلی قشنگههههه

ورژن انگلیسی هم دارهمن خودم این روزا قفلی زدم رو at the last moment از one pact🥲❤️اینم خیلی قشنگههه ...

لسرافیم رو دیدمممممم فقطططط معنیششششش حس بدو درس بخون داد بهم تنکس دارلینگ

اینم برم ببینم امشب...تا الان خوب خوندم اگه بعدازظهر یه ساعت بخوابم رفرش بشم راندمانم میره بالا تا شب بترکونم...هر روز یه قدمه...یکی از دوستامم از امروز استارت زده مشاور گفته از روزی ۱۰ شروع کنه پارسال نتونست بخونه اونو دیدم انگیزه ام بیشتر شد امروز رو عالی میخونم

لسرافیم رو دیدمممممم فقطططط معنیششششش حس بدو درس بخون داد بهم تنکس دارلینگاینم برم ببینم امشب...تا ا ...

چهههه خوووووووب اون دوستتم پزشکی میخواد؟

😭😂لسرافیم رو اهنگ های قشنگ این مدلی زیاد دارن

کلا البوم جدید وان پکت قشنگ بود اسمش fallin

چهههه خوووووووب اون دوستتم پزشکی میخواد؟😭😂لسرافیم رو اهنگ های قشنگ این مدلی زیاد دارنکلا البوم جدی ...

اون دندون میخواد پارسال نتونست بخونه درگیر ازدواجش شد امسال تصمیمش قطعیه دیروز رفت همه کتابارو خرید از امروز استارت زد

شبی یکی آهنگ گوش میکنم بعنوان جایزه یا یکم برنامه میبینم کیپاپ به من وصله باعث میشه بهتر بخونم

اون دندون میخواد پارسال نتونست بخونه درگیر ازدواجش شد امسال تصمیمش قطعیه دیروز رفت همه کتابارو خرید ...

اوووووووووخی ایشالا قبووووول شیم هر سه تامون😭😭😭🥲💕

چه ایده ی خوبیییییی

از این به بعد یه برنامه اخر شب ببینیم

خوشممممم اومدددد😂😭

برنامه مونستا ایکس ری دیدی فصل دوش قسمت ۷

یعنیییی عالیهههههه 

اومدن سریال های وارثان پسران برتر از گل با یه سریال دیگه اسمش یادم نیست دقیق چی بود قاطی کردن سمممم خالص تحویل دادن😭😭😭😂😂😂😂😂😂

اوووووووووخی ایشالا قبووووول شیم هر سه تامون😭😭😭🥲💕چه ایده ی خوبییییییاز این به بعد یه برنامه اخر ...

ایشالاااااااااا   

ندیدم واااای چه سمیه میرم جمعه میبینمشششش ....من پسران برتر از گل رو کوچیک بودم دیدم فکر کنم ۱۵ سالم بود اون موقع رو ابرا بودم    روزگار شاهزاده و وارثان هم همون موقع ها دیدیم بعد افسانه دریای آبی دیگه مثلا شاهکار بود من اونو همون موقع دو قسمت دیدمش دیگه خورد به امتحانا ندیدمش دلم میخواد یه روز ببینم الان یادم افتاااااد با دوستم میدیدیم بعد میرفتیم مدرسه باهم تعریف میکردیم چی به چیه کل روز تو حال و هوای این سریالا بودیم.....ذهنم اونقدر خسته و فراری از درسه الان کل سکانسای سریالا با دو کلمه تو یادم اومد

ایشالاااااااااا ندیدم واااای چه سمیه میرم جمعه میبینمشششش ....من پسران برتر از گل رو کوچیک بودم دی ...

وااااااااااااااای یاد اون روزا به خیررررررررررررررر😭😭🥲

این سریالااااا خیلیییی نوستالژیکن😂😂😭

وای بیبینیش اصن خاطراتت زنده میشه فقط گریماشون 😂😂🤣🤣عاشق این برنامم

دوست دارم برگردم به اون زمانا دوباره سریالامو ببینم🥲🥲🥲🥲

ایشالاااااااااا ندیدم واااای چه سمیه میرم جمعه میبینمشششش ....من پسران برتر از گل رو کوچیک بودم دی ...

وای دقیقااااا منم افسانه دریای ابی رو ندیدممممممم

یادم انداختی حتما باید دانش کنم😭😃😃🥲

دلم سریالای قدیمی میخواد 

اونا یه وایب دیگه میدن

وااااااااااااااای یاد اون روزا به خیررررررررررررررر😭😭🥲این سریالااااا خیلیییی نوستالژیکن😂😂😭وای ...

دلم خواست واقعا ببینمشون...شاید یه چند قسمت از وارثان یا روزگارشاهزاده یا پسران برتر از گل رو ببینم انتخاب بینشون خیلیییییی سخته اولین کیدراماها بود...گریما بازیا کارگردانی خدایی خیلی پیشرفت کرده سریالاشون...همه هم سیندرلا استوری  

من زیست گیاهی بالای ۸۰ بزنم یه قسمت نگاه میکنم ...یاکسوکه تا قبلش نبینم