2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 918 پست
منم به همه گفتم پزشکی قبول شم نصب میکنم....اولین گروهی که آشنا شدم اکسو بود قبل ازدواج چن اون موقع ا ...

اوووو یسسس😂💅🏻منم اولین گروهی که شناختم اکسو بود راهنمایی یه دوست اکسوال داشتم ولی اولین گروهی که خوشم اومد و استن کردم بلک پینک بود سبک اهنگاشونو دوست دارم صمصمصم

اکسو فکر کنم چهارمین گروهی بود که استن کردم به ترتیب 

بلک پینک بی تی اس مونستا اکس بعد اکسو ولی کلا سبک کیپاپ رو با اکسو شناختم💕

بایست کیه خودم کیونگسووووووووووووو>>>>>>

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اوووو یسسس😂💅🏻منم اولین گروهی که شناختم اکسو بود راهنمایی یه دوست اکسوال داشتم ولی اولین گروهی که ...

من به ترتیب اکسو بی تی اس سونتین انهایپن استری کیدز ایتیز و.....بیا تا بی نهایت

کیونگسو صداش خداس کاور پرفکتش خیلی عالیه من فیلماشم دوست داشتم اتاق شماره ۷ فکر کنم جالب بود من کای رو بیشتر از بقیه دنبال میکردم اون موقع آهنگ مستر روور عالی بود....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به ترتیب اکسو بی تی اس سونتین انهایپن استری کیدز ایتیز و.....بیا تا بی نهایتکیونگسو صداش خداس کاو ...

وای بین آهنگ های کای منم روور رو بیشتر از همشون دوست دارم کیونگسو خیلی نایسه کلا هم بازیگریش هم خوانندگیش هم شخصیتش☺☺

منتظر سریال جدیدشمممم😭😭😭هنوز فیلمبرداریش شروع نشده با جی چانگ ووک بازی میکنه اونم نقش منفیییی😔😔🔪🔪😂فکر کنم قراره عاشقش شم دوباره💕

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

وای بین آهنگ های کای منم روور رو بیشتر از همشون دوست دارم کیونگسو خیلی نایسه کلا هم بازیگریش هم خوان ...

بنظر منم خیلی خوبه صداش صداش صداش که عالیه...من سریالا رو کی نگاه کنم آخه؟؟؟؟؟ شوهر صد روزه رو دیدم اتفاقا با اون دختره که نقش بچگیای ملکه سوندوک بود بازی کرده بود

بنظر منم خیلی خوبه صداش صداش صداش که عالیه...من سریالا رو کی نگاه کنم آخه؟؟؟؟؟ شوهر صد روزه رو دیدم ...

واااای من عاااااشق این سریالم خیلی بامزه بود😂😂😂

دادستان بد دیدی؟خیلی باحاله نقشش اونجا😂😂😂😂😂دلم برا سریالش تنگ شد

من به ترتیب اکسو بی تی اس سونتین انهایپن استری کیدز ایتیز و.....بیا تا بی نهایتکیونگسو صداش خداس کاو ...

امروز تولده😔😔😂

مبارکهههه دیدی دخترش کپی خودشه؟ یعنی از ازدواجش ناراحت نشدم خوشحالم شدم

کیلیلیلی ارههه یه بابای نمونه است😭😭😂 امروزم تولد سونگمین اسکیز نایون توایس جینیونگ گاتسون بود جی وای پی باید شیرینی میداد منتها دیگه نیس الان تو کره فرداست😂😂😂😂😂

کیلیلیلی ارههه یه بابای نمونه است😭😭😂 امروزم تولد سونگمین اسکیز نایون توایس جینیونگ گاتسون بود جی ...

اوههههه چخبر بوده امروز من تولدا تعطیلم....کلا جی وای پی عروسی بوده امروز که فرداس  نه دیروز که امروز بوده منظورمه  

یه کلیپ دیدم اجرای مشترک گروه های جی وای پی فکر کنم جدیده دوستش داشتم

اوههههه چخبر بوده امروز من تولدا تعطیلم....کلا جی وای پی عروسی بوده امروز که فرداس نه دیروز که امرو ...

امروز که فرداست فردا که دیروزه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عه چه آهنگی من ندیدم همون آهنگ like majic؟

امروز که فرداست فردا که دیروزه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عه چه آهنگی من ندیدم همون آهنگ like ma ...

گشتم پیداش نکردم دوباره  بزار دیدمش بهت میگم  

گشتم پیداش نکردم دوباره بزار دیدمش بهت میگم

بااااوشه منتظرم

بااااوشه منتظرم

چاگیا  ...یه سریال قشنگ بهم معرفی میکنی؟ تم سیندرلایی باشه حتی چینی ولی خیلی لوس نباشه  دلم میخواد امشب یه قسمت ببینم

چاگیا ...یه سریال قشنگ بهم معرفی میکنی؟ تم سیندرلایی باشه حتی چینی ولی خیلی لوس نباشه دلم میخواد ا ...

گفتی تم سیندرلایی یاد سیندرلا و چهار شوالیه افتادم 😂😂😂😂خیلییییی وقت پیش دیدمششش اصلا یادم نیست قشنگ بود یا نه😂

سیندرلا در دو بامداد هم فکر کنم پخشش تموم شده به نظر باحال میاد هنوز شروعش نکردم 

من خودم این روزا

The Frog 

Perfect family

Blackout

میبینم هیچکدوم عاشقانه نیستن ولی خیلی خوبننن😂

تو سریال the frog چانیول بازی میکنهههههه😭😭😭

گفتی تم سیندرلایی یاد سیندرلا و چهار شوالیه افتادم 😂😂😂😂خیلییییی وقت پیش دیدمششش اصلا یادم نیست ق ...

سلام دوستمممم خوبی؟ مرسی میخواستم سریال ببینم یکم چسبیدم به درس این روزا

عزیزممممم بلک اوت رو منم یه قسمت دیدم فراگ هم حس کردم تمش دارکه اعصابم بخاطر لب مرز بودنم ضعیفه دارک نمیتونم ببینم پرفکت فمیلی رو نتونستم تحمل کنم چون این روزا حساسم تا نتایج...خواستم یه چیز صورتی پروانه ای رمانتیک حال خوب کن ببینم اونم باز نشستم پای درس

خبر جدید کیپاپ بود بهم بگوووووو...