2777
2789
عنوان

میتونم برم تجربی

37 بازدید | 7 پست

سلام هفتمم خیلی خوب بود ریازیم بیست علومم بیست معدلم 19ولی هشتمم بخاطر مشکلات خانوادگی ک داشتم ریاضیم1۶.۵شد علومم۱۸.۵معدلمم۱۸.۴۶ایا اگه امسال خیلی تلاش کنم همه درسامو بالای 18-19بشم چون میدونم تلاش کنم میتونم و هشتم بخاطر ی سری مشکلات اینجوری شد میتونم تجربی برم امید داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریاضی درسته

اره چرا نتونی. امسال خیلیا تجربی رو ب اوردن چون تعداد متقضیاش زیاد شده. به چیزی غیر 20 فکر نکن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
ریاضی درستهاره چرا نتونی. امسال خیلیا تجربی رو ب اوردن چون تعداد متقضیاش زیاد شده. به چیزی غیر 20 فک ...

میترسم چون هشتمم ضعیف شد نتونم میتونم جبران کنم و برم

میترسم چون هشتمم ضعیف شد نتونم میتونم جبران کنم و برم

هشتم و نهم هیچ ربطی به هم ندارن. نهمو خیلی باید بخونی باید کتابو رنده کنی. چون امتحان کشوری علوم نهم پارسال خیلیی سخت بود

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱