از دیشب تا خالا ی ساعتم نخوابیدم فقط دارم زجه میزنم تو اتاقم دکتر گفت قلب بچم نمیزنه ای کاش قلب خودم نمیرد دارم میمیرممم کاش بمیرم دیگه نمیتونم تحمل کنم وای خدایا خدایا باورم نمیشه بچم مرده همش دارم خودم و میزنم میدونستم بچم ی طوریش شده
شوهرم بی همه چیزم من و دیشب زد بعد اون افتادم به درد ، ازش بیزارم بچم و کشت بی وجدان حرومزاده امیدوارم مرگش و ببینم کل تنم سرده کاش بمیرم منم با بچم امروز
خدایا این چه دردی فود من بهش گرفتار شدم صبح ژنگ زدم یه ی وکیل ازش شکایت میکنم پدرش و درمیارم دیگه حتی نمیخوام ی لحظه با جانی آدم کش همخونه باشم
خاک برسر خودم کنن هشم مقصر نودمم من از خیلی خوشی هام نگفتم تو سایت من یا ی عوضی ازدواج کردم ک خیلی پولداره پرحدی ک من جهیزیه نیوردم از وقتی ک دیدمش چیزای گرون و ریخت از سرم پایین
من حماقت کردم حماقت بچگی کردم الانم دارم تاوانش و میدم دیگه هیچ وقت حالم خوب نمیسه هیچ وقت قلبم داره از جا درمباد با مرگ بچم خدا من و بکشه دیگه نمیتونم تحمل کنم کاش بمیرم کاش بمیرم دعا کنین فقط بمیرم من واقعا تحملش و ندارم الهی بمیرم بچم چقذر براش لباس خریده بودم الهی بمیرم واسه بچم چقدر منتظرش بودم میخوام خودم و بکشم اما توانش و ندارمممم کاششششششش توانش و بهم بدی خدا خلاصم کنی