2777
2789

خانوما بیبی چکم‌ حاله انداخته 

منم شکمم بزرگ شده و متاسفانه عقب انداختم 

الان برم آزمایش بدم عب داره؟

یا فردا باید ناشتا باشم

عزیز دلم مبارکت باشه انشالله به خوبی و خوشی شنیدم که برای آزمایش بارداری لزومی نداره که حتماً باید ناشتا باشی همینجوری هم می‌تونی بری بدی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم مبارکت باشه انشالله به خوبی و خوشی شنیدم که برای آزمایش بارداری لزومی نداره که حتماً باید ن ...

فدات شم

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

من ۴ ماه دیگه مونده تا عروسیم متاسفانه

از یک طرف دکتر بهم گفته بود امکان بارداریم کمه

چیکار کنم نمیدونم نگه دارم یا  نه

خودمم عاشق بچه ام

انداختم😐چرا عاشقشی

خیلی خوشم میاد دلیل خاصی نداره

ببین گلم اگه رابطه محافظت نشده داشتی و دکتر گفته امکان بارداریت کمه احتمال اینکه باردار بشی زیاده 

نگهش دار گلم تا چهار ماه اگه خودت لاغر باشی شکمت بالا نمیاد نیاز نیست به کسی بگین بعد عروسی هم دیگه هر وقت نی نی گل تشریف آورد 😍

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
خیلی خوشم میاد دلیل خاصی ندارهببین گلم اگه رابطه محافظت نشده داشتی و دکتر گفته امکان بارداریت کمه اح ...

اره بابا خیلی لاغرم 

همش ۴۷کیلو‌ام

باشه دعا کن فقط الان میرم

فدات شمنمیدونم خوشحال باشم یا ناراحتمن ۴ ماه دیگه مونده تا عروسیم متاسفانهاز یک طرف دکتر بهم گفته بو ...

خب داره میگه مامان و بابا زودتر بگیرین عروسیتون رو تا بریم سره خونه زندگیمون😂😍

مهرماه بگیر عروسیتو ب حرف هیچ کسم گوش نده اگه سرزنشت کنن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂