2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از جوش میگی چجوریه و اینکه اکیپ مختلط برم درسته یا غلط چیگارا نباید کنم چیکار کنم بچه هاش چجورین نخب ...

دختر جز دانشگاههای تاپ صنعتی.

راستش من سال ۸۰ رفتم دانشگاه، جو الان نمیدونم.

من برق خوندم ، تو صنعت و کار، دانشگاه مطرحی هستش.

ببین شاید خاله و عمه نشناسنش، ولی وقتی بری سراغ کار رییس شرکت که تو صنعته میشناسه

صنایع

خیلی هم عالی رشته ات هم خیلی خوبه.

هنوزم دانشکده اش تو کنار برقه؟ تو سید خندان؟

ببین مثلا همین دانشکده های جدا و با فاصله ، یه کم از لول ظاهری دانشگاه کم کرده.

در کل دانشگاه عالی، رشته عالی قبول شوی.

رشته ی صنایع برای دخترا خیلی خوبه.

موفق باشی.

رشته ات خیلی بین مهندسی ها راحته، اگر تنبلی نکنی ، و درست و حسابی درس بخونی ، معدلت بالا میشه و برات عالیه

باورم نمیشه یه دختر ۱۸/۱۹ ساله ایرانی شک داره تو ابهت دانشگاه خواجه نصبر

کلی از مخ های مهندسی اونجا بودن و قطعا تاپه

فقط رشتت تقریبا اسونترینترین مهندسیه

سعی کن معدلت بالا باشه و خوب یادبگیری

کار هم برات هست چون دانشگاهت عالیه

ضمنا یه مثلی هست که دانشگاه ازاد تهرانم از دولتی شهرستانها(خودم دولتی شهرستانم) بالاتره از نظر امکانات و اموزش

نمیدونم دانشگاه چ کنم شنیدم میگن تو اکیپ مختلط نرم درسته ؟ دلیل چیه از یه سمتن میگن خوبه جنس مخالف م ...

ببین من دوستهایی داشتم هی توی اکیپ و اردو و ..  بودند دوست پسر گرفتند و شوهر کردند و ... ولی تا لیسانس خوندند. اگه ارشد و دکتری می خوای بخونی عمرت رو توی روابط با پسرها هدر نده. 

باورم نمیشه یه دختر ۱۸/۱۹ ساله ایرانی شک داره تو ابهت دانشگاه خواجه نصبرکلی از مخ های مهندسی اونجا ب ...

من نخواستم اون برتری تهران بگم، گفتم شاید بچه هایی که شهرهای مختلف قبول شدن ناراحت بشن.

طرف میگه صنعتی اصفهان، اره صنعتی اصفهانم جز دانشگاههای خوب، ولی کلا تهران بالاتر ، مخصوصا اگر این دختر گلمون بچه تهرانه، بهترین قبول شده.

بچه های ما خودشون دانشگاه مسخره میکردن و میگفتم خواجه عبدالله انصاری

2810