من و خاهرم باهم یکجا کار میکنیم بعد نامزدم اومده بود روبه رو سرکارم واستاده بود چون دیروقت بود ک کسی مذاحمم نشه خونمون روبه رو سرکارم
هست بعد من به نامزدم گفت وقتی من رفتم خونه تو برو بعد دیدم نرفته فک کردم داره خاهرم و با لش تو سرکارم کار میکنن دید میزنه نگاه میکنه بعد به نامزدم گفتم که اونجا واستادی خاهرم نگاه کنی بعد نامزد من ناراحت شدفت حالم بهم خورد از این حرفت بنظرتون تقصیر کار کیه الانم قهر کرده رفت خابید منم گریم گرفت آخه غیرتی شدم به خاهرم نگاه کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اولا غیرتی نشدی و ترسیدی چون احتمالا خواهرت زیباتره، دوما بله صد در صد نامزدت داشته خواهرتون رو دید میزده وگرنه چرا اونجا بمونه، سوما شما هم میتوانی وانمود بنمایی که داری برادرش را دید میزنی، اگر برادر نداشت مثلا وانمود کن که دوستش را دید میزنی، چهارما اصلا به نصیحت های من گوش نکن