2777
2789
عنوان

خسته شدم از این اخلاق شوهرم

264 بازدید | 20 پست

امشب خونه مادرشوهرم بودیم باردارم ساعت ی ربع به ۱۲ گفتم پاشیم بریم به شوهرم چون رو مبل نشسته بودم پاهام اویزون بود ورم کرده بود درد میکرد اونجا با همه حرف میزد بعدش که من این حرفو زدم دیگه باهام حرف نمیزنه انگاری قهر کرده وقتی میریم خونه مادرش نمیدونم باید چیکار کنم من شش دنگ حواسم باید به کارام و رفتارام باشه وگرنه قهر میکنه وقتی هم که اعتراض میکنم میگه رفتار من نتیجه رفتارای خودته اخه من امشب چی گفتم حق ندارم بگم بریم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو خونه مادرشوهرت اینجوری ناراحت میشه

کلا خونه اونا رفتارش باهام عوض میشه تا موقعی که گفتم بریم اومی بود بعدش دیگه باهام حرف نزد با اخم گفت پاشو بریم اومدیم خونه هرچی میپرسیدم حرف میزدم‌گفت خستم حرف نزد

من باشم اصلا نمیرم خونه مادرش، رک هم میگم جایی پام رو نمیذارم که از استرس برخوردهای تو حالم بد بشه، بگو مگه چیکار میکنم که همش منتظر بهونه ای عین بچه قهر کنی و بی محل کنی داخل جمع، من باشم واقعا نمیرم و خونه خودم می مونم 

کلا خونه اونا رفتارش باهام عوض میشه تا موقعی که گفتم بریم اومی بود بعدش دیگه باهام حرف نزد با اخم گف ...

میدونم حق با تو و سخته برات عزیزم

ولی یه خونه مادرشوهرت رو باهاش حرف نزن اصلا😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
فقط تو خونه مادرشوهرت اینجوری ناراحت میشه

شک نکن فقط اونجا اینطوریه.

انقدر بدم میاد از مردایی که تا زن میگیرن، یهو یادشون میفته پدر مادرشون و بذارن رو سرشون حلوا حلوا کنن. حالا تو مجردی خونِشون و توشیشه میکردنا. همین که زن میگیرن، باید زن و بچه و زندگیشون و بذارن زیر پای پدر مادر تا شاید بخشی از زحماتشون جبران بشه😒😤

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

شک نکن فقط اونجا اینطوریه.انقدر بدم میاد از مردایی که تا زن میگیرن، یهو یادشون میفته پدر مادرشون و ب ...

احترام به پدر ومادر واجبه باید بهشون احترام بذاره

ولی نه اینکه با همسرش اینجوری رفتار کنه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من باشم اصلا نمیرم خونه مادرش، رک هم میگم جایی پام رو نمیذارم که از استرس برخوردهای تو حالم بد بشه، ...

دقیقاااااا همینطوره انگار از ته دلم این حرفو زدی بخدا همینطوره

2810