2777
2789
عنوان

خسته شدم از این اخلاق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 20 پست
اومدیم خونه باهاش حرف میزدم جواب نمیداد بهدش میگفت خستم درحالی که اونجا خبری از خستگی نبود

تا میبینی قهر میکنه به هیچ عنوان باهاش حرف نزن. توام قهر کن...به مروز خودش یخش باز میشه. بعد که ببینه قهراش بی نتیجه ست خودبخود این عادت مسخره رو ترک میکنه.

اصلا مرد مگه قهر میکنه آخه؟؟؟؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بزار اونقدر قهر بمونه تا خسته شه عادت کرده به قهر کردن یه مدت اهمیت نده خودش یاد میگیره بالغانه رفتا ...

باهاش حرف میزدم جوابمو نمیداد گفت خستم ول کن منم دیگه چیزی نگفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احترام به پدر ومادر واجبه باید بهشون احترام بذارهولی نه اینکه با همسرش اینجوری رفتار کنه

مردی واقعا مرده که بتونه عدالت و انصاف و  بین همسرش و خانوادش برقرار کنه. هیچکدوم‌و زیر پای اون یکی نذاره.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تا میبینی قهر میکنه به هیچ عنوان باهاش حرف نزن. توام قهر کن...به مروز خودش یخش باز میشه. بعد که ببین ...

نمیدونم والا هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه چیکار کردم قهر کرده فقط ساکت نشسته بودم گفت چیه گفتم پاهام درد میکنه ورم کرده پاشو بریم که اخم کردم و با ناراحتی گفت بریم همییییین🥲🥲🥲

نمیدونم والا هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه چیکار کردم قهر کرده فقط ساکت نشسته بودم گفت چیه گفتم ...

اهمیت نده، نه دعوا راه بنداز نه نازشو بکش. بی محلی کن. درست میشه