2777
2789
عنوان

کیا چهل ساله به بالا هستن

258 بازدید | 24 پست

من خودم ۴۱ سالمه هر وقت میام  سایت فکر میکنم کسی همسن خودم نیست میگم شاید همتون اندازه بچه ها هستین اگه کسی همسن من هست بیاد بدونم که تنها نیستم😄

برای شادی روح عزیزم میشه صلوات بفرستی ..ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنها نیستی. من ۳۲ ساله ام 😁

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

من ۳۸ سالمه عید که بشه میشم ۳۹ . منم خیلی از تاپیکها رو میبینم سناشون کمه جالبه خیلیاشون شاغلن اونم معلم . من خجالت میشکم میگم من ۳۸ سالمه تا الان کار نکردم بعد دختر ۱۹ /۲۰ ساله داره کار میکنه از خودم خجالت میکشم میگم من ۱۹/۲۰ سالگی چرا به فکر کار نبودم البته اون موقع داتشجو بودم ولی خب بعدش میتونستم دنبال کار بگردم تنبلی کردم الان تازه به فکر کار افتادم دیره ولی مجبورم چون خجالت میکشم از من کوچکتر کار میکنه من کار نمیکنم دنبال کارم خدا کنه پیدا بشه میترسم بهم بگن سنت بالاست چون همه جا نیروی  سن پایینتر میگیرن حالا میخوام برم مدارس غیر انتفاعی ببینم با این سنم قبولم میکنن یا نه