2777
2789
عنوان

خواهر زادم برای همیشه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 74 پست
کاری به موضوع الان شما ندارم ولی خیلی جاها خوندم که از همون اول که نطفه بسته میشه بخواهی سقط کنی حرا ...

دیگ دیر میشه جواب ازمایشات دیر میاد کار از کار میگذره. آخه درصورتی از زمان نطفه حرامه ک بچه سالم باشه اما اگر سالم نباشه و عسر حرج برای خودش و خانواده داشته باشه قانون این اجازه رو خودش میده یعنی قاضی باید تایید کنه. حالا نمیدونم شرع از قانون ممکنه جدا باشه؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه بارداری نداشتم خیلی سر درنمیارم فکرکنم امینوسنتز جوابش بدون اشکال باشه. اما اگر خدا بخواد حتی ...

انشالله هر چی به صلاح و مصلحته...

فقط دعا

من برای آرامش دلتون و اینکه انشالله مشخص بشه کوچولو سالمه آیت الکرسی میخونم گلم

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
انشالله هر چی به صلاح و مصلحته...فقط دعامن برای آرامش دلتون و اینکه انشالله مشخص بشه کوچولو سالمه آی ...

سلامت باشین. ممنونم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
همموووون. ما اصلا روحیشو نداریم مطمئنم بعدش خونوادگی باهم میمردیم

خدانکنع 

الان در عین ناراحتی باید خوشحال باشی بخدا 

ی بنده خدایی تعریف میکرد میگف بچم سالم بود کلا همه چیش 

ازمایشا غربالگری و هرچی ک لازم بودع 

اما بخاطر اشتباهه دکتر الان بچع معلولع 

مادرش هر روز میمیرع 

خداروشکر کنین ب خاهرت روحیع بدع 

اصلااااا اصلااااا فک نکنین ک کاش نگه میداشت سالم بود اصلااا

هنوز وقت هس بچه دارن بازم بچه میارن خدا بزرگه خودش صلاح مارو بهتر میدونع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
تو اینترنت نوشته فقط درصورت ضرر رساندن ب مادر. اما من تلفنی سوال کردم گفتن قبل دمیدن روح . آخه قانون ...

چ قتل نفسی؟وقتی بچه معلولع مخایین بیارین این دنیا هم خودش هم مادر هر روز زنده ب گور بشن

توروخدا قتل و این چیزا نگین مگه از رو دل خوشیه یا بچه سالمه 

استغفرالله خدایا خودت 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خدانکنع الان در عین ناراحتی باید خوشحال باشی بخدا ی بنده خدایی تعریف میکرد میگف بچم سالم بود کلا همه ...

ممنونم بابت صحبتاتون‌ امروز رفته برا سقط فعلا بیمارستانه

چ قتل نفسی؟وقتی بچه معلولع مخایین بیارین این دنیا هم خودش هم مادر هر روز زنده ب گور بشنتوروخدا قتل و ...

امروز تماس گرفتم روحانیه میگف اگر عسر حرج واقعا شدید غیرقابل تحمل باشه برای مادر ک واقعااااا در عذاب باشه باید قسط کنین در غیراین صورت نه. گفتم خب این بچه زندگی خواهربرادرشم تحت تاثیر قرار میده دیگ عسر و حرج چیه

ممنونم بابت صحبتاتون‌ امروز رفته برا سقط فعلا بیمارستانه

انشا الله ک هم روحیش هم خودش خوب شه غثه نخورین

امروز تماس گرفتم روحانیه میگف اگر عسر حرج واقعا شدید غیرقابل تحمل باشه برای مادر ک واقعااااا در عذاب ...

الکیه ت ب عقلت رجوع کن خیلی سخته زندگی برا بچه و مادر از غصه اون بچه دق میکنه خدانکردع 

الکیه ت ب عقلت رجوع کن خیلی سخته زندگی برا بچه و مادر از غصه اون بچه دق میکنه خدانکردع

سقط شد امرور خاکش کردیم🥲

سقط شد امرور خاکش کردیم🥲

انشاءالله یک بچه سالم و صالح بدع بهش🤲🌸

انشاءالله یک بچه سالم و صالح بدع بهش🤲🌸

انشالله هرچی خدا بخواد