2777
2789
عنوان

کار امشب دختر من

567 بازدید | 43 پست

سلام

دختر ۸ سالم دو سه باره حرکات بدی انجام داد

گفتم از کجا دیدی

گفت بگم بازم گوشیتو میدی برنامه کودک ببینم

گفتم اره

گفت تو یه فیلم دیدم

منم بغلش کردم و بهش گفتم که نقاط خصوصی بدنتو حتی پدر مادرتم نباید لمس کنن و وقتی تو بدنتو به بدن من میزنی چیزای خصوصی رو حس میکنیم و این یعنی بدنمون امنیت نداره و همیشه یه دیوار فرضی دور خودت بکش و اجازه نده کسی بهت دست بزنه دیگه این فیلما رو نبین و این کارو نکن

گفت باشه 

تمیدوتم بهش بگم فیلمو نشون بده بهم یا دیگه صحبتشو نکنم که حواسش پزت بشه

اخه اون فیلم که گفت من صحنه خاصی ندیدم 

حس میکنم اینو دروغ گفته

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

امان از گوشی و آزادی  ک ما ب بچه ها دادیم

گوشی رو تنظیم کن ک رو قفل کودک باشه تا هر چیزی رو نشه سرچ کرد توش

برو و سابقه ها رو ببین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی دلم میخواد کامنتارو زود زود بخونم ببینم چی میگین،دقیقا مثل همین تاپیک منتها طرف پسر بود،امروز ظهر زده شد، کاربرا پسررو رنده کردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سابقه گوشیتو چک کن و بزارش روی قفل کودک

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
امان از گوشی و آزادی ک ما ب بچه ها دادیمگوشی رو تنظیم کن ک رو قفل کودک باشه تا هر چیزی رو نشه سرچ ک ...

رفتم همش روما و دیانا و لاو و نیکی و مرد عنکبوتی و ....

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
رفتم همش روما و دیانا و لاو و نیکی و مرد عنکبوتی و ....

مرد عنکبوتی کلی صحنه دارع خب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من بچه که بودم 

قبل ازاینکه مدرسه برم ولی یادمه 

با مادر بزرگم میرفتیم خونه دایی پدرم اونجا دخترش بزرگ بود ۲۰سالش میشد 

حرکت خیلی بدنی نه ولی بدنمون رو می‌چسبوند به هم حتی چند تا پسر هم بود فامیل نزدیک اونا هم اینجوری میکردن البته اونم هم زیر ۲۰بودن 

همین شد که میگم اگه بچه دار شدم با هیچکی مخصوصا نوجوان ها تنهاش نزارم چون ممکنه بهش دست بزنن 

توم بچه رو پیش دختر پسر نوجوان و اینا نزاشتی؟

2810