2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت لادن وسیدعلیه؟اون که خودش میگه عاشق شوهرشه وباهاش خوشبخته که ،مال دنیا براش مهم نیست کنارسیدعلی

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

مگ چیشده

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد
بله سید علی و لادن

من دنبال نکردم ولی مدام تو اکسپلور میومد کنجکاو شدم بخاطر کامنتای مردم😁

اینا اگه هدفشون جذب فالور باشه و فیلم باشه که هیچی

ولی اگر راست بگن که آشتی کردن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
الان بینشون بهم خورده

اون دعوا وبیمارستان رفتن قبلشم شنیدم الکی بوده وهماهنگ کرده بوده برای جذب فالور

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
مگ چیشده

توی یکی از ویدیو ها از سید علی سوال میپرسند میگه عشق اول یک چیز دیگه اس و بینشون با لادن الان بهم خورده

لادن از زندگیش که توی یک ویدئو دیگه گفت 

گفت که مادر ندارم و خونه پدرم هم وضعیت خوبی نداشت حتی حمام و دستشوییش هم در نداشت و من برا همین پناه اوردم به خواهر شوهرم الان و جایی رو برا رفتن ندارم

2810