2777
2789

بارداری اولمه و هفته ۳۵ ام 

اونایی که زایمان راحتی داشتید چه کارهایی قبل توی بارداری انجام دادید که رایمانتون راحت شد

تازه وارد نیستم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مجردم، عاااشق بچم ولی ازدواج کنم، میترسم که حامله باشم یا باید چیکار کنم و... یا از درد زایمان و...

از الآن استرسش رو دارم🥲

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
2805

طبیعی رااحت وجود نداره

بهرحال ی بچه ۲نیم ۳ کیلویی مبخواد بیاد بیرون چرا فک کردین دردش کم میشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از سزارین برا من بگید 2 روز دیگه میرم سزارین 😄🤩

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
چیزی به اسم راحتی نیست فقط ساعت درد کشیدنش تو هر کسی متفاوته

بله راحتشم به زبون راحته

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

من خودم زایمان نداشتم تجربیات خواهرمو میگم

پیاده روی خیلی انجام بده

اپیدورال بزن

و اینکه اگه میتونی ماما همراه بگیر خیلی کمکت میکنه

خواهرمن وحشتناک ادم ترسویی بود اما راضی بود از زایمانش

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

پیاده روی 

از پله خیلی بالا پایین رفتم

ورزش های بارداری

از شروع درد تا زایمانم ۴ ساعت طول کشید که میشه گفت زایمان راحتی داشتم بعدشم بخیه ها تا ۶ روز جذب شد و تمام

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

بسلامتی فارغ بشی گلم

از پیاده روی غافل نشو که بهترین کمکی هست که میتونی به خودت بکنی.منم زایمانم طبیعی بود،عالیه عالی من خیلی نازک نارنجی بودم و لوس.هیچکس باورش نمیشد طبیعی زایمان کردم.اما اول توکل به خدا کردم بعدشم اراده کردم و در نهایت پیاده روی.اینم بگم هرچی از خدا تو لحظه زایمان خواستم بهم داد.لطفا دعام کن .چون خیلی اعتقاد دارم به دعای زائو

از سزارین برا من بگید 2 روز دیگه میرم سزارین 😄🤩

ان شاالله  بسلامتی بری بیایین خبرشم بدی ها🤩

بعد عملم بگو پمپ درد بدن بهت

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

من خیییییلیییی درد و سختی کشیدم ولی نمیخوام بترسونمت 

چون دیدم که یسریا خیلی از من راحت تر بودن 

یه خانمه اومد کلا دو سه ساعت درد معمولی کشید رفت زایمان

یکی دیگه بیشتر

من خودم اصلااااا دردم نمیگرفت بستری شدم 

وقتیم دردم شروع شد از ۵ عصر تا یک شب درد شدییییددددد کشیدم تا دهانه رحم باز شد

بخیه هم خییییلیییییییی خوردم یه مدت کامل درگیر باز شدن بخیه هام بودم 

توصیم فقط اینه رو بخیه هات نشینی بچه شیر بدی چون صددرصد باز میشه 

انشاالله بسلامت زایمان کنی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

هر روز پیاده روی داشتم بین نیم ساعت تا ٤٥ دقیقه. و از هفته ٣٠ کلاس های یوگای بارداری می رفتم که خیلی مفید بود. تکنیک هایی یاد می دادند که مثلا کمر درد دوران بارداری را چطور کم کنیم یا روش تنفس عمیق برای کنترل درد زایمان و همینطور یک سری حرکت برای کنترل درد زایمان

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
2810