2777
2789
الان فصل پاییزه  وسرما...گلیسیرین بددترباعث خشکی وزبری پوست میشه

chon abe zire post ro miyare sathe post avalesh, va kami behtar mishe va hame fekr mikonand khobe, amma bade chand roz eftezah khoshk mishe

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

chon abe zire post ro miyare sathe post avalesh, va kami behtar mishe va hame fekr mikonand khobe, a ...

بله(: میدونم/:بستگی به رطوبت هواداره وفصل سرما اصلن توصیه نمیشه(: 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
man bodam age tala dashtam miforokhtam, mashin lebas shoie mikharidam

دوستم طلا هم ندا م,زندگیه من استثناست,بابام زندگیمو داغون کرد,هم خودم

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
من چن سال دستام اگزما داشتن و قرمز میشدن و خارش شدید بعد یه کرم کیو وی گرفتم دستام عالی شدن بهت پیشن ...

چنده قیمش دوستم؟؟؟

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
کوچیکش ۵۰گرمیه ۲۴هزارتومت ولی خیلی میمونه چون رطوبت رسانیش خیلی خوبه

ممنون دوستم 

از طرف یه با تجربه

من الان دستم سه ساله اینجوریه.این چیزایی که میگم حتما حتما رعایت کن چون مزمن بشه دیگه خوب نمیشه

اول از همه حتما دستکش بپوش برای شستن هرچیزی زیرشم یه دستکش نخی بزار حتما

کرم مرطوب کننده دکتر ژیلا حاوی ۱۰ درصد اوره بگیرقیمتش ۱۳ تومنه

یه پماد زینک اکسید و بتامتازون بگیر قاطی کن بزن دستت.زینک اکسید عاااالیه

تا بدتر نشده حتما تهیه کن.بدون دستکش هم هیچکاری نکن زیرشم دستکش نخی بپوش حتما

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
از طرف یه با تجربه من الان دستم سه ساله اینجوریه.این چیزایی که میگم حتما حتما رعایت کن چون مزمن بشه ...

ممنون دوستم