2777
2789
عنوان

پدر شوهر معتاد 😮‍💨

328 بازدید | 22 پست

دهن مارو سرویس کرده از مادر شوهرم طلاق گرفته دهن نامزدم سرویس کرده یه بار انقد برای پول اومد جلوی در نامزدم گریه کرد هعیی بهش توهین می‌کنه میگه دست از سرم بردار بجای اینکه ب من کمک کنی زنتو بچه هاتم. انداختی سر من خدت حداقل آویزون نباش برو یه شهر دیگه مادرشوهر از ما انتظار داره برادرش تا یه مدت پیش از نامزدم پول تو جیبی می‌گرفت انقدرم ک پرو تشریف دارن حد و مرز ندار انکار‌وظیفه این بنده خداست نزدیک عروسیمونه باباش تا جایی که یادمه برای اولین بار ۱۰ م بهمون داد ماهم رفتیم بیانه دادیم انداختنش کمپ الان هعیی زنگ زنگ پول منو بدید الان زنگ زدم نامزدم اعصابش خیلی خورد بود می‌گفت دارم بابامو می‌زارم ترمینال بره خونه داداشش کم کم الان بهش ۲ م پول تو جیبی هم داده چیکار کنم دارم حرص میخورم بخدا مامانش دم عروسی یه هزار تومنی بهمون کمک نمیکنه قشنگ هم از پس مخارح‌و ... برمیاد عروسی دخترش و یه تنه گرفت انقد این طرف اون طرف دوییده بود که نگو ما به یهع ورشون نیسیم فقط تو مخی هاشون و ناله هاشون برای ماست آلن مامانش تموم دغدغش خرید رب برای خونشع میگه مهمون قرارع بیاد چند کیسه برنج زاپاستسع بازم میگه باید برنج بخریما آخه خب پزید خود ا بزنه پس کلت دو نفر مهمون از راه دور نداری چرا تو این وضعیت هم ب فکر کندنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با نامزدت حرف بزن

یا مسئولیت زندگی مشترکش بدون بستگانش

یا گرفتن مسئولیت پدرش بدون شما 

وگرنه تا آخر عمر ده نفر آویزون جیبتونن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

درکت میکنم خیلی سخته

خیلی بخدا نمی‌دونم اینا چطور موجوداتی هستن هرچی هم میگم نامزدم گارد میگیره کوچیک‌ترین تو مخی مادرشوهرم اینکه‌رفنه بودیم خرید عروسی من پول آنچنانی نداشتیم نصف پول لباسشم انداخت گردن ما خب نداری فعلا نخر مگه می‌میری ب جای اینکه بگه اول خرید عروسم تموم کن بیشتر خرج میتراشه

معتاد به چی هست؟؟ جالبه چقدر مفت خوره پدر همسرت

فک کنم شیشه خیلی خیلی پروعن خانوادگی یه جوری جلوی نامزدم گارد میگیره مامانش انگار تقصیر نامزدمع همه چی 

خیلی بخدا نمی‌دونم اینا چطور موجوداتی هستن هرچی هم میگم نامزدم گارد میگیره کوچیک‌ترین تو مخی مادرشوه ...

خودم مجردم اما زندگی شما انگار زندگی مامان منه 

مامانبزرگ من دوتا پسرای معتادشو میفرستاد خونه ما 

مواد میکشیدن خونه بوی گوه میداد ، خانواده شوهر خوب خیلی نعمته که ما شانس نداشتیم توش ! 

......🧸🔮✨️
با نامزدت حرف بزنیا مسئولیت زندگی مشترکش بدون بستگانشیا گرفتن مسئولیت پدرش بدون شما وگرنه تا آخر عمر ...

خب ‌هرکاری میکنم طرف خانوادشو میگیره البته حق داره منم جای اون باشم پدر یا مادرم ازم طلب پول کنن صدمو می‌زارم تا بهشون برسونم تقصیر اون دوتا بوزینس دست از سر ما و آیندمون بر نمیدارن بخدا حس میکنم با وجود این خانواده اصلا قرار نیست پیشرفت کنیم

خودم مجردم اما زندگی شما انگار زندگی مامان منه مامانبزرگ من دوتا پسرای معتادشو میفرستاد خونه ما مواد ...

عموم منو برای پسرش خواستگاری کرد من جواب منفی دادم بخدا الان برای تولد عروسش آیفون خریدن هیی کادو و سورپرایز چقدر هواشون دارن .. این طرف اینا آویزون و مفت خور واقعا دیگ رو اعصابمن مخصوصا آلن ک نزدیک عروسیمونه