2777
2789

من خودم تصمیم دارم بعد زایمان انشالله رژیم رو شروع  کنم منظورم از رژیم اینه: حجم غذایی که تو سه وعده میخورم تو شش وعده بخورم قند و چربی رو به شدت کم کنم  من میتونم تحمل کنم خودم میدونم چون سابقه لاغری دارم 

اینم بگم درکنارش پیاده روی رو داشته باشم 

و اینکه سرخ کردنی و فست فود هم نمیخورم شبا برنج نمیخورم گشنگی نمیکشم ولی تا حدی میخورم که سبک باشم منظورم اینه سنگینی معدم رو حس نکنم 

ولی از اطرافیان شنیدم که با وجود بچه نمیشه رژیم گرفت به خودت برسی یا لاغر بشی به نظرتون درسته به نظر من منطقی نیست اخه ولی خب شماهم تجربه دارین بهم بگین میتونم  بین ۶تا ۱۲ماه  به وزن ایده عال و اندام رو فرم برسم 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

من که بدون رژیم و کار خاصی ۲۰ روز بعد از سزارین به وزن قبل بارداری حدودا ۳ ماه بعد کامل به شرایط قبل یا حتی لاغرتر رسیدم. بخاطر خستگیا و شب بیداریا و سرو کله زدن با نوزاد کولیکی و رفلاکسی و رژیمی که صرفا بخاطر حساسیت غذایی بچه م بود. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شما بذار زایمان کنی خواهر  بعد برنامه بریز 

دیروز تاپیک راجب تون بود رو دیدم ، خبری نشد؟؟؟؟ 😂😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببین اگه بچه شیر میدی نمیتونی شب برنج نخوری و غذا کم بخوری من تا غذامو کم میکنم شیر ندارم بچم بخوره😔 پیاده روی هم که با بچه کوچیک سختمه باشگاه هم نمیرم همینجوری چاق موندم موهامم ریزش شدید داره 

کم خوابی هم پدرمو دراورده بخاطر کم خوابی یمقدار لاغر شدم فقط 

طی شش ماه بدون کمترین تلاشی به وزن قبل بارداری برمیگردی خود به خود 

ولی اگر بخوای رژیمی بگیری که حسابی وزن کنی و اضافه وزن قبل بارداری رو هم اوکی کنی بدنت کتون آزاد می‌کنه و می‌ره توی شیر و برای بچه ضرر داره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
من که بدون رژیم و کار خاصی ۲۰ روز بعد از سزارین به وزن قبل بارداری حدودا ۳ ماه بعد کامل به شرایط قبل ...

من اسعداد چاقی دارم 

ببین اگه بچه شیر میدی نمیتونی شب برنج نخوری و غذا کم بخوری من تا غذامو کم میکنم شیر ندارم بچم بخوره� ...

خب نگفتم که گشنگی میکشم غذاهای مفید میخورم برنج بدون روغن میخورم 

خب نگفتم که گشنگی میکشم غذاهای مفید میخورم برنج بدون روغن میخورم

میدونم چی میگی من امتحان کردم شیر میدم خیلی گرسنه و تشنه میشم باید بخورم حتی امتحان کردم برنج کم خوردم به جاش گوشت و مرغ زیاد خوردم بازم سیر نشدم برنج درکل شیرمو زیاد می‌کنه 

فعلا منتظرم تا بچم بزرگتر بشه اساسی برای لاغری برنامه ریزی کنم

نه نشد 😅

جون دلم 

انشااله به خوشی و سلامتی 

منم خیلی به وزنم حساس بودم و ۱۶ کیلو تو بارداری اضافه کردم  

بعد زایمان چون بچه شیر میدادم خیلی دچار ضعف میشدم 

ولی قندو شکر رو حذف کرده بودم ولی غذا واقعا خوب میخوردم چون شیرم برام مهم بود 

از طرفی در کنار غذای مقوی مکمل و کلسیم هم باید داشته باشی وگرنه خرابی دندان، ریزش مو، شل شدن پوست رو خواهی داشت 

بچه ام که چهار دست و پا شد اینقدر دنبالش اینطرف و‌اونطرف رفتم که از وزن قبل بارداری هم پایین تر اومدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ببین اگه بچه شیر میدی نمیتونی شب برنج نخوری و غذا کم بخوری من تا غذامو کم میکنم شیر ندارم بچم بخوره� ...

من قبل بارداری یه کلاس ورزش آنلاین ثبت نام کرده بودم کاهش وزنت توش فوری نیست چون اول عضلات رو بی نهایت قوی می‌کنه جوری که کاملا سلامت رو توی بدنت احساس می‌کنی

چون مربیش مدرک تحصیلی مرتبط داره اینطوری نیست که زرتی لاغرت کنه و همش برگرده عضلات رو تقویت می‌کنه کاهش وزن هم خود به خود اتفاق میفته ولی در حدی نیست که توی تولید شیرت اثر منفی بذاره یا کاهش وزن زیاد نیست که بدن کتون آزاد کنه ،  من ان شاالله زایمان کردم سر حال شدم دیگه می‌خوام ورزش رو با اون بذارم توی برنامه م یه کلاس آنلاین ثبت نام کن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳