2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

90 بازدید | 19 پست

سلام خانوما یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

من دخترم و یک هفته است از پوشک گرفتن تقریبا دیگه میگه دستشویی شو و خطا نداره 

تو خونه خودمون هم با تبدیل میشینه رو توالت فرنگی دستشویی میکنه

میخواستم بپرسم برای بیرون رستوران یا خونه کسی چجوری باید ببرمش دستشویی جایی که نه لگن هست نه تبدیل

دخترتون چند سالشه؟ کاش یکی مراحل رو برام بگه حس میکنم قراره دهنم سرویس بشه🙁

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سرپا بگیری دیگه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست یا غلطا اینا کارایی بود ک من کردم.اولا عجله نکردم.پسرم سه سال رو پر کرد و شروع کردم.براش شورتای رنگی خریدم و یک کیک درست کردم گفتم تو بزرگ شدی و باید پوشک و بزاری کنار.هر تقریبا یکساعت میبردم دستشویی.تو دستشویی کاغذ آ۴چسبوندم و هر بار میرفت بهش برچسب میدادم و میچسبوند و دوست داشت این کارو.شب ها حواسش رو پرت میکردم با کارتون و...یواشکی پوشکش میکردم تا دو هفته.صبح بلند میشد یواشکی پوشکش رو باز میکردم که متوجه نشه پوشکه.اگه متوجه میشد میگفتم عه بابا یا کلاغه پوشکت کرده.مگه نمیدونن تو بزرگی و پوشک نمیخای!بزار در بیارمش.توالت فرنگی کوچیک واسه خودش رو هم اوردم دوست داشت بشینه روش

منم عذا گرفته بودم اما گذشت...اسی عادتش بده به ایرانی چون همه جا ک فرنگی نداره.با جایزه و برچسب تشوی ...

خودم ب درک نمیخوام بچم استرس بگیره اخه کم صبرم🤦🏼‍♀️

من از ۱۸ ماهگی میبرمش تو حموم اونجا به حالت دسشویی میشینه میشورمش. کلمه جیش و مکانش رو بلده. بهش میگم خودش میره سمت دسشویی ولی هنوز کارشو تو پوشک میکنه. البته هنوز کوچیکه ۲۰ ماهشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
درست یا غلطا اینا کارایی بود ک من کردم.اولا عجله نکردم.پسرم سه سال رو پر کرد و شروع کردم.براش شورتای ...

چقدر جالب ممنون که توضیح دادی عزیزم اون ایده برچسب تو دسشویی رو حتما انجام میدم اخه این فرایند بلید براشون مثل سرگرمی باشه🙏🏻🤍

و خب پسر شما ماشالا بزرگ شده بود میتونست حرف بزنه.  بنظرتون دوسال یا دوسال و سه چار ماه زوده؟ اطرافیان بیشتر ب ادم استرس میده هی میگن از پوشک بگیر فلان اه

٣ سالشه

من تقریبا از ٢ ماه قبلش راجع بهش باهاش حرف زدم کارتنشو گذاشتم براش مخصوصا کوکوملون و دوست داشت چند تا هم کتاب خوندم براش یه بارم جلو خودش با دختر عمه اش که چند سال از خودش بزرگترها راجع به اینکه اون بزرگ شده و دیگه پوشک نمیشه و اینا صحبت کردم

از جمعه دیگه پوشک نیستم و روز اول ٢ بار جیش کرد تو شلوارش و خودش خیلی ناراحت شد و استرس کشید منم خودم خیلی استرس داشتم از هولم دوباره بستمش اما دیدم خودش هر وقت میخواد دستشویی می‌پرسه الان پوشک دارم ؟

منم احساس کردم می‌تونه

فرداش بگه چند تا شرت کارتنی خریده بودم براش گذاشتم جلوش گفتم کدومو دوست داری اونم از ذوق پوشیدن اونا دیگه پوشک نخواست از شنبه فقط یک بار خطا داشته منم تند تند نبردمش گذاشتم خودش بگه بهم که جیش داره این کار ریسکش بیشتره ها چند بارم چند قطره ریخته تو شرتش ولی سریع دوییده خودش

الآنم تقریبا میگه دیگه همه رو شاید فقط قبل خواب به اسرار من بره ولی بقیه شو خودش میره

تو خواب هم اصلا جیش نمیکنه در صورتی که وقتی پوشک بود هم خواب شب هم خواب ظهر پوشکش پر بود 

ولی الان ناخودآگاه دیگه جیش نمیکنه تو را خواب

چقدر جالب ممنون که توضیح دادی عزیزم اون ایده برچسب تو دسشویی رو حتما انجام میدم اخه این فرایند بلید ...

اصلا به حرف اطرافیان گوش نکن هر چی دیرتر بگیری بهتره به نظر من 

اگرم کسی چیزی گفت بگو من از روانشناس پرسیدم گفته ٢.۵ تا ٣.۵ 

من میخواستم ٢.۵ بگیرم ولی گفتم بیشتر صبر کنم که قشنگ حرف بزنه الآنم خدارو شکر تا اینجای راحت بوده

منم خیلی استرسش و داشتم برام مثل غول بود

یا باید تبدیل سیار بخرید و با خودتون ببرید یا اینکه سر پا بگیریدش

تبدیل خودش سیاره اما دوست ندارم بذارم اونور دست شویی رستوران و اینا 

سرپا بگیرن جیشش نمیریزه رو پای خودش یا پای خودم؟

ببخشید میپرسنا جون تجربه شو ندارم میگم

٣ سالشهمن تقریبا از ٢ ماه قبلش راجع بهش باهاش حرف زدم کارتنشو گذاشتم براش مخصوصا کوکوملون و دوست داش ...

پس گویا رمز اینکار سن بالاتر هست

اینکه همه میگن ۲ سال، پس دوسالگی زوده

اینکه بچه بتونه حرف بزنه و منظورشو برسونه مهمه. درسته؟

دختر من ۳ ماه تا ۲ سالگیش مونده کلمه جیش و مکانشو بلده. بنظرم بذارم لااقل ۲ و نیم بشه

تبدیل خودش سیاره اما دوست ندارم بذارم اونور دست شویی رستوران و اینا سرپا بگیرن جیشش نمیریزه رو پای خ ...

حق داری عزیزم

حقیقتش واسه سر پا گرفتن نظری ندارم آخه من دوتا پسر دارم که خب سیستم ادرار کردنشون متفاوته😅

پس گویا رمز اینکار سن بالاتر هستاینکه همه میگن ۲ سال، پس دوسالگی زودهاینکه بچه بتونه حرف بزنه و منظو ...

اره عزیزم بذار حد اقل ٢ سال و نیم بشه بعدا

به نظر من مامانا هم با پوشک راحت ترن چون بعدا همه اش باید دغدغه داشته باشی که کجا و چجوری ببریش دستشویی پس اصلا عجله نکن 

سن پایین هم ممکنه استرسش روشون عوارض بذاره هم سخت باشه

حق داری عزیزمحقیقتش واسه سر پا گرفتن نظری ندارم آخه من دوتا پسر دارم که خب سیستم ادرار کردنشون متفاو ...

اره پسرا راحت ترن تو این قضیه نشونه گیری میکنند 😁😂