2777
2789
عنوان

پسرزایی

83 بازدید | 8 پست

سلام یکی میتونه در مورد اقدام به بارداری پسر و رژیم قبل بارداری پسر رو بهم معرفی کنه

تحت نظر پزشکم برای رژیم پسر بعد دکتر بهم گفت چون توی خانواده مادری سابقه دوقلوزایی هست و آزمایشام خوب بوده ممکنه دوقلو هم بیارم

الان میترسم هردودختر باشن دوس دارم حداقل یکیشون پسر باشه

الان میان میخورنت فرار کن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جز آی وی اف هیچ روشی قطعی نیست

۷۰ درصد به کیفیت اسپرم مرد و ۳۰درصد به محیط رحم بستگی داره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2805
الان میان میخورنت فرار کن

چرا از پسر دوست بودن تابو درست کردیم.

الان اگه میگفت رژیم دختردار شدن چیه،چرا نمیخوردنش؟

یکی دوست داره پسر داشته باشه و یکی دوست داره دختر بیاره،چه فرقی میکنه🤔

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
چرا از پسر دوست بودن تابو درست کردیم.الان اگه میگفت رژیم دختردار شدن چیه،چرا نمیخوردنش؟یکی دوست داره ...

همینه دیگه بگی دختر میخوام بهترین ادم دنیایی بگی پسر دوستدارم میان هم پسر رو میزنن نابود میکنن ک اره بزرگ بشه ال میشه بل میشه هم خودتو شوهرت رو مسخره میکنن ک اره تاج و تختتون بی وارث نمونه

من پسر دوست داشتم الحمدلله ک دارم 

متاسفانه مریضه و بارها خداروشکر کردم ک پسره اگر دختر بود و مریض بود دردش برای من چنددددبرابر بود 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

فقط باید گرمیجات بخوری ورحمت رو گرم نگه داری  اونایی که پسرزا هستن گرمیجات زیاد میخورن و رحمشون گرم هست از چند ماه قبلش هم باید رژیمتو رعایت کنی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

سلام عزیزم خواستم تجربه خودم رو در این مورد بگم شاید به دردتون بخوره من الان دوقلو باردارم هر دو هم پسر هستن ناخواسته باردار شدم ژن دوقلویی هم نداشتم اما به زمان باردار شدنم فکر میکنم این چندتا نکته میاد تو ذهنم کخ به نظر مهم هستن

۱.من به خاطر ضعیف بودنم قبل بارداری برای یه عمل جراحی آزمایش خون دادم ویتامین گروه ب و کلسیم بدنم کم بود همچنین کم خونی شدید داشتم که دکتر کلی قرص مکمل ویتامین بهم داد و ۲ ماهی بود که داشتم استفاده می‌کردم 

۲.به خاطر این که همش سرما میخوردم و ضعف داشتم مادرم بهم پیشنهاد استفاده از حلوای چند مغز و داده بود و همچنین اکثرا صبحانه کره عسل میخوردم طی ۲ ماه قبل باردار شدنم

۳.به خاطر اسباب کشی از روز تمام شدن پریودم تا ۹ روز بعد نزدیکی نداشتیم یعنی دقیقا نزدیکی ما افتاد روز تخمک گذاری من

۴.همسرم اصلا اهل سیگار و الکل و این چیزا نیست و تغذیه ی فوق العاده سالمی داره خصوصا به شدت اهل خوردن میوه و معجون هستش 

و در آخر حکمت و خواست خدا در ضمن من آندومتریوز شدید دارم تخمدان راستم به رحم چسبیده و لوله ی راستم هم انسداد داره و من تازه میخواستم برم آندومتریوز مو عمل کنم که فهمیدم باردارم.خودم فکر میکنم مصرف ویتامین ها و روز نزدیکی خیلی تاثیر داشت تو باردار شدنم

سلام عزیزم من تحت نظر دکتر الان دوقلو پسر باردارم تاره شوهرم خیلی رژیم رعایت نکرد ولی چند ماه اصلا لبنیات و ترشیجات نخوردیم گرده نخل خوبه تو عسل اصل بریز بهش بده روزی یک‌قاشق اصل اصلش به اسپرم مرد ربط داره که تقویت بشه من یه دوره لتروزول و امپول بهم داد با یک بار نزدیکی موقع تخمک گذاری باردار شدم