2777
2789
عنوان

اختلال بلع

57 بازدید | 9 پست

مامانا کمک من یه بچه ۷ ساله دارم هنوز عذا میکس میخوره نمیجوعه غذارو موقع تولد گفتن بندناف گیر کرده دور گلوش اما پرستار گفت اشتباه پزشکی بوده حالا هر چی الان خداروشکر پسرم راه میره سه سالگی راه افتاد الان عذا جامد نمیخوره و من دیسک کمر شدم😭

مامانا اگه تجربه ایی دارید یا بچه ایی مثل بچه من لطفا بگید چیکارا کردین

من همه راههارو رفتم گفتار درمانیم می برم اما جوییدنه درست نشده پسرم الان وضوح گفتارشم بخاطر همین قضیه کمه شاید یجا یه راهی رو ندیدم یا کاری یا کسی کمک کننده هست بگید ممنون میشم 

امیدوارم خوبشه

نمیدونم

دکترسنتی بردی،،،دکترگوش حلق بینی آزمایش سی تی انجام دادی؟ 

مشکل قورت دادن،غذا و هم درست حرف نزدن داره؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بایدتاپیک بزنی که مامانا بچه کوچیک دارن،بیایدسوال دارم ازتون

فردابزن

الان،خابن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من همچین مشکل بند ناف نداشت ولی اونم همینجوری میکس میکردم وگرنه عق میزد اونم دیر راه افتاد بعدادهم فهمیدم یکم بیش فعالی داره در مورد بچه شما نمی‌دونم میخوای مثلا کته نرم درست کن بعد با دست له کن بزار دهنش یواش یواش بجوه عادت کنه من دخترم لاغر موند اینجوری حتما هم ببر باز گفتار درمانی حل میشه انشالله 

دختر من همچین مشکل بند ناف نداشت ولی اونم همینجوری میکس میکردم وگرنه عق میزد اونم دیر راه افتاد بعدا ...

اره اینم وزنش خیلی کمه کته رو امتحان کردم نرم باشه له میخوره اما توش یدونه برنج معلوم باشه نمزجوعه که راحت قورت بده هرچیز جامدیم بدم یا عوق میزنه یا به سختی میخاد قورت بده که میترسه نمی دونم یا بلد نیست

اره اینم وزنش خیلی کمه کته رو امتحان کردم نرم باشه له میخوره اما توش یدونه برنج معلوم باشه نمزجوعه ک ...

جلسات گفتار درمانیش رو ببر انشالله درست میشه احتمالا هم بد غذا شده دیگه و می‌ترسه تو جمع بچه های دیگه هم ببر که ببینه بچه ها چه جور با اشتها میخورند شاید بهتر بشه 

امیدوارم خوبشهنمیدونمدکترسنتی بردی،،،دکترگوش حلق بینی آزمایش سی تی انجام دادی؟ مشکل قورت دادن،غذا و ...

شنوایی و حلق اینا همه اکیه خداروشکر آزمایش سی تی چی هست؟

الان جوییدن نداره گفتار داره اما یکم وضوح کمه

جلسات گفتار درمانیش رو ببر انشالله درست میشه احتمالا هم بد غذا شده دیگه و می‌ترسه تو جمع بچه های دیگ ...

ممنون عزیزم ان شالله هیچ مادری نگران بچش نباشه و همشون صحیح و سالم باشن