2777
2789

ی روز راهپیمایی بود قرار بود ما بریم 

دقیقا همون روز از وقتی ک خبر رسید پسرا هم هستند  باهامون دخترا شروع کردن ب کرم زدن و رژلب از هم قرض میگرفتن  خداییش از خنده داشتم روده بر میشدم وقتی دوستامو میدیم چنان با آب و تاب دارن همو آرایش میکنن  گفتم بیچاره ها الان پسرا میگن این دیوونه ها رو نگا چرا همچی اومدن خلاصه جونم  براتون بگه ما رفتیم راهپیمایی و پسرا رو هم دیدیم 

نه بابا اون ها رو ببین همه جلو موهاشون رنگ طوسی زده بودن ابروهاشو نو برداشته  بودن حالا هعی دخترا ب این یکی و اون یکی اشاره میکردن و دنبال جلب توجه بودن  پسرا ی نگاه سگ ب ما نمی نداختن اصن ی فیس خیلی مغرورانه گرفته بودن دستشون رو دماغشون نمیدونم چرا هی پچ پچ میکردن می‌خندیدن هستید بگم🙄🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبببب

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

خخبب🤣😂

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

شما چقدر بی جنبه این ما یه بار با پسرای شهرمون که همه هم دانش آموز بودیم رفتیم اردو همه تو یه اتوبوس قاطی و پاتی اما همه سنگین و رنگین از این کارا هم درنیاوردیم 

الان یادم میاد میگم چقدر بچه های خوبی بودیم

2810