2777
2789
عنوان

وایی بیاین ی خاطره خنده دار از مدرسه براتون تعریف کنم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 43 پست

لایک

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ک اینطور میگفتن وسط راه ی دختره اومد دست پسره رو گرفت پیش هم بودن حالا اینور دخترا حیرت زده نگا میکردن یکی میگف داداشه یکی میگف نامزدش یکی میگف دخترشه یعنی اولین بار بود قیافه شاخ های مدرسمون میدیدم ک اینجوری مات پسرا شدن اون میگف این مال من اون مال من بعد یکی از همون شاخ های کلاسمون گف اینا بدرد نمیخورن 

اسم شهرمون رو نمیگم چون اینجوری گف ک اینا ک بدرد نمیخورین واسه فلان شهرن مشدیا خوبن تهرانیا خوبن  و خودش ک داش ب همون بدرد نخ را با ذوق و شوق نگا می‌کرد/:

شما چقدر بی جنبه این ما یه بار با پسرای شهرمون که همه هم دانش آموز بودیم رفتیم اردو همه تو یه اتوبوس ...

ما هم ابتدایی بودیم با نیسان رفتیم اردو قاطی پسرا نشسته بودیم 😅

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

من فقط یادمه یه روز از بهداشت قرار بود بیان بعد ما همه رفتیم تو آبدار خونه به نوبت به دندان هامون مایع ظرفشویی میزدیم تا پفکی که قاچاقی آوردیم خوردیم پاک بشه🤣🤣🤣🤣😁

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

تو راه ک داشتیم میومدیم همون  خفن کلاسمون ی پسره تپل داشت از پشتش رد میشد محکم‌  بازوش خورد ب بازوی دختره  رفیقمم تا خوده مدرسه هعی آستین شو تکون میداد میگف اه اصن ی حالی شدم 😂

2810