2777
2789

هر کی میدونه  راهنماییم کنه تو  گوگل هر چی سرچ کردم نفهمیدم  

این خونریزی ک الان دارم  برای  سقط جنین  تقریبا  ۵ روز شده و  داره تموم میشه  این و همون خونریزی  پریودی حساب کنم  با این حساب  پریودی بعد از  سقطمو  باید  یکماه دیگ بشم  یا  بر حساب مثل پریودی های دیگم  باید  چند  روز دیگ بشم  دوباره ؟ تو رو خدا هر کی میدونه راهنماییم کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج

اگه گفتن لایک کن

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سی ببخشید میشه سوال منم جواب بدین 

امکان داره با این شرایط حامله باشم

دو روز بعد اتمام پریود قبلیم رابطه خیلییی سطحی داشتم

جوریکه اصلا با منی در تماس نبودم 

ولی از پی/آب میترسم

ک بخوره ب دستم یا به دستش 

یا به لباس زیرم

و بارداری رخ بده

۲۳ ام قرار بود پریود شم

ولی تا الان نشدم

آمپول پروژسترون هم یکم پیش زدم امیدی هس پریود بشم؟

Nail artist 🤍

نه این خون خون سقط هست ممکنه یک ماه دیگه بشی ممکنه حالا حالا لکه بینی داشته باشی صبر کن ببین چی پیش ...

ینی  بعد ده  روز  باید نماز  بخونم یا  دوباره  خون بعد از ده روز  رو حیض حساب کنم ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
نه دیگه فکر کنم این میشه پریودیت

چون میخوام لتروزل  بخورم  گفتن  زمان پریودی  این پریودی  بخورم یا  بزارم  اون پریود اصلی   نمیدونم گیج شدم 😢

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم من چند وقت پیش این اتفاق افتاد برام . خونریزی الانت مال سقط هستش .. چند وقت دیگه پریود میشی

موعدم  برای  ۴ مهر  هست  پس  باید  طبق این گفته  اون موقه پریود شم  میخواستم  قرص لتروزل  بخورم  بزارم  پس  اون موقه  بخورم  ؟  مرسی عزیزم ک جواب دادی 

اللهم عجل لولیک الفرج
موعدم برای ۴ مهر هست پس باید طبق این گفته اون موقه پریود شم میخواستم قرص لتروزل بخورم بزا ...

به نظرم سر خود قرص نخور . با پزشکت حتما مشورت کن . دکتر برای من قرص دوفامد تجویز کرد . الان هم تا سه ماه قرص جلوگیری به تجویز دکتر باید مصرف کنم 

2810