2777
2789
عنوان

به بچم چی بدم بخوره

386 بازدید | 44 پست

برای سوپ بچه هفت ماه و نیم چیا استفاده میکنید

من مرغ یا گوشت گوسفند

برنج

هویج

سیب زمینی

کدو حلوایی

لوبیاسبز

عدس

گشنیز و جعفری

دیگه چیا میتونم بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حریره بادوم‌خیلی مقویه براش درست کن

برای حریره بادوم تست حساسیت نیاز نیست؟

شنیدم بادام جزوه حساسیت زاهاست

عشق دام طبیعت است، برای تولید مثل.                                                        

من حریره بادوم

فرنی

پوره سیب زمینی 

سوپ همینایی که گفتی

عدسی

سرلاک

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من گوشت مرغ.. جوپر. هویج.. سیب زمینی پیاز عدس گشنیز جعفری روغن حیوانی و سویق کودک قاتیش میکنم. البته پسرم تازه رفته تو یک سال ولی از اول همینطوری درست میکنم اگ بتونی گوشت گوسفند یا قلمش بدی بهتره. من چون گوشت مرغ زودتر میپزه گوشت مرغ میریزم 

مگه بچه هفت ماهه گوشت و مرغ میخوره؟

بله میکس

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

لوبیاسبز انواع میوه به سیب گلابی

لوبیا سبز رو چطو میدین؟