2777
2789
عنوان

به بچم چی بدم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 44 پست
برنج و سبزیجات ریشه ای زیاد نده فلزات سنگین داره. تخم مرغ سعی کن هر روز بدی. انواع کلم میتونی بدی. ب ...

اینایی که گفتی برای هفت ماه خیلی زوده. جلوشم که نمیتونم بزادم. نمیتونه خودش بخوره هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که گفتی برای هفت ماه خیلی زوده. جلوشم که نمیتونم بزادم. نمیتونه خودش بخوره هنوز

کدومش زوده؟ دیگه بچه ای که گوشت و مرغ میخوره کلم براش زوده؟ والا من مطابق اپلیکیشن سالید استارت جلو رفتم و از شش ماهگی همه چیز بهش دادم. فقط شکر و نمک و عسل باید بعد یک سالگی باشه.

باید بذاری جلوش بخوره تا یاد بگیره. من از شش ماهگی یه مقدار از غذای پسرم رو برش امن میزدم (مطابق همون اپلیکیشن سالید استارت) و میذاشتم جلوش تا خودش بخوره. وسطش خودم هم بهش غذا میدادم ولی خودش هم میخورد. برای رشد مغز و مهارت های حرکتی خیلی ضروریه. الان ده ماهشه خیلی خوب میخوره خودش. تازه به من هم غذا میده.

بچه ی من توی هفت ماهگی یکی از غذاهای مورد علاقه ش سوپ میگو و بروکلی و فلفل دلمه ای قرمز بود.

دکترش هم خیلی تاکید داشت ماهی و میگو زودتر شروع کنم چون برای رشد مغز بچه خوبه و احتمال آلرژی به غذاهای دریایی رو پایین میاره.

بچه ی من توی هفت ماهگی یکی از غذاهای مورد علاقه ش سوپ میگو و بروکلی و فلفل دلمه ای قرمز بود.دکترش هم ...

تخم مرغ مخصوصا سفیده برای بچه هفت ماه خیلی زوده عزیزم. در ضمن بچه ای که هنوز نمیتونه درست بشینه چجوری خودش غذا بخوره. دندون نداره. مگه میشه کلم گذاشت جلوش خفه میشه. بچه هفت ماهه غذاهاش میکس و پوره هستش

تخم مرغ مخصوصا سفیده برای بچه هفت ماه خیلی زوده عزیزم. در ضمن بچه ای که هنوز نمیتونه درست بشینه چجور ...

قدیم میگفتن تخم مرغ ندید. الان بعضی از دکترا میگن کلا اول مواد غذایی آلرژی زا رو بدید به بچه و بعد بقیه ی مواد غذایی. تخم مرغ هم یکی از همون مواد آلرژی زا هست. تحقیقات جدید نشون داده هرچقدر زودتر به بچه داده بشه احتمال آلرژی میاد پایین. من الان پسرم ده ماهشه هر روز یه تخم مرغ میدم بهش حتما. از شش ماهگی با یک چهارم تخم مرغ شروع کردم و الان یا یه تخم مرغ نیمرو میخوره یا املت براش درست میکنم و یا آبپز میخوره با کره.

بچه ی هفت ماهه با تکیه گاه میتونه بشینه. بهش میگن supported sitter. اگر کلا نمیتونه بشینه با دکترش صحبت کن. چون توی این سن باید بتونه توی صندلی غذاش صاف بشینه. اگر سبزیجات بخارپز باشه و برش امن بزنی (این برش امن خیلی مهمه) بچه میتونه بخوره. با لثه گاز میگیره و له میکنه. اگر تیکه ی غذا بزرگ باشه عق میزنه میده بیرون. معنی ش خفگی نیست. تمام مدت باید بشینی روبروش و مراقبش باشی. خیلی مهمه که مهارت بلعیدن توی بچه از سن پایین به شکل درست رشد پیدا کنه. برای حرف زدن هم پیشرفت بهتری دارن این بچه ها. بعضی از بچه ها تا بعد یک سالگی دندون در نمیارن. نمیشه که فقط پوره داد. این که بچه نحوه ی دست گرفتن غذا، جویدن و بلعیدن غذا رو یاد بگیره و بافت غذاها رو بشناسه یکی از مراحل رشد هست که متاسفانه توی بچه هایی که پوره میخورن دیرتر تکامل پیدا میکنه. روش تغذیه ی baby led weaning رو سرچ کن و در موردش بخون. من خودم ترکیبی غذا دادم به بچه م. ینی هم خودم غذا دهنش گذاشتم و هم جلوش گذاشتم خودش بخوره. الان هم مهارت های حرکتی و بلعش خیلی خوبه و هم حرف زدنش خیلی پیشرفت خوبی داشته. اینقدر الان بلعش خوبه که استیک رو برش امن میزنم و بهش میدم و عالی میخوره.

قدیم میگفتن تخم مرغ ندید. الان بعضی از دکترا میگن کلا اول مواد غذایی آلرژی زا رو بدید به بچه و بعد ب ...

کاملا درسته مننم همین کارو کردم بلع بچه هام عالی شده

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
قدیم میگفتن تخم مرغ ندید. الان بعضی از دکترا میگن کلا اول مواد غذایی آلرژی زا رو بدید به بچه و بعد ب ...

من خودم بیمارستان کودکان کار میکنم. دکتر نیستم اما اونجا بهترین متخصصا هست. تا حالا حرفایی که میزنیو نشنیدم و ندیدم. اول مواد آلرژی زا بدید دیگه چه تزیه. بچم همین پریروز دکتر بود دکتر هم از روند رشدش کاملا راضی بود. همه چیشم نرماله. ولی راست میگی لابد دکتر نمیدونه و تو بهتر میدونی

من خودم بیمارستان کودکان کار میکنم. دکتر نیستم اما اونجا بهترین متخصصا هست. تا حالا حرفایی که میزنیو ...

خیلی از دکترها علمشون به روز نیست

مثلا بچه ی من شش هفت ماهه که بود موز رو یه بار از درازا نصف میکردم و یه بار از وسط. میذاشتم جلوش خودش برمیداشت له میکرد با دستش، بعضی وقتا همونجور درسته گاز میزد. نصفش رو میمالید به صورتش و صندلیش و نصفش رو میخورد. یا مثلا چند بار اولی که بهش هندونه دادم میبریدم میذاشتم جلوش. خودش برمیداشت میخورد. هی گاز میگرفت یه تیکه میکند، بزرگ بود عق میزد. دوباره گاز میگرفت یه تیکه ی دیگه میکند باز عق میزد. اینقدر این کار رو تکرار کرد که یاد گرفت چقدر گاز بگیره و بعد چطور با لثه هاش له کنه که بتونه قورت بده. برش امن برای این سن اینجوریه که باید از مشت بچه بزرگتر باشه و مقطع گرد نداشته باشه. وقتی حدود نه ماهگی تونست از انگشت شست و سبابه برای برداشتن چیزها استفاده کنه میشه برش ها رو کوچیکتر کرد. من کلم بروکلی رو گل هاش رو جدا میکردم و بخارپز میکردم و میذاشتم جلوی پسرم. از ساقه ش میگرفت و گل هاش رو گاز میزد. همون جور که داشت کشف میکرد که این چیه و چه جوری باید بخوره من سوپ میگو و بروکلی که له کرده بودم رو هی با قاشق میدادم بهش. خلاصه که از نظر علمی زود نیست. فقط ممکنه انتخاب شما نباشه.

بیمارستانی که من کار میکنم ببمارستان فوق تخصص کودکانه از همه ایران میان اینجا.

خب ربطی ب تغذیه نداره عزیزم

سرچ کن روشblw

تو اینیستا پیج جالبی میتونی پیدا کنی

من خودم بیمارستان کودکان کار میکنم. دکتر نیستم اما اونجا بهترین متخصصا هست. تا حالا حرفایی که میزنیو ...

خب بگو فقط کسایی که با من موافقن نظر بدن. تا یه چیزی رو که به عمرتون نه در موردش شنیدین و نه خوندین بهتون میگن سریع فقط میپرید به آدم و به مسخره میگید «آره فقط تو میدونی دکتر نمیدونه» 

خودت و دکترت یه کم زحمت بدید به خودتون سرچ کنید baby led weaning and its benefits for infant’s development تا ببینید اثراتش چیه. در مورد مواد غذایی آلرژی زا هم همینه. سرچ کن effect of early introduction of allergens to babies on allergy development 

تقصیر منه که میام این همه وقت میذارم تایپ میکنم. تو که به بهترین متخصصا دسترسی داری برو از همونا بپرس چی بدی به بچه ت.

اینو میذارم اینجا فقط برای این که اگر کسی این تاپیک رو دید با اطلاعات زنگ زده گمراه نشه. این برنامه ایه که دکتر برای شروع غذای بچه به دوستم داده. توی قسمت ناهار نوشته اول با مواد غذایی آلرژن شروع کنید. کره ی بادوم زمینی و کره های آجیل های درختی دیگه، روغن کنجد همراه با سرلاک، میگو و غذاهای دریایی، تخم مرغ آبپز سفیده و زرده با هم، ماست ساده. بعد که اینها معرفی شدن سبزیجات بدید، بعد گوشت و بعد میوه. اون لینکی هم اون پایین گذاشته رو میتونید بخونید ببینید برای معرفی مواد آلرژی زا چی نوشته.

دفعه ی دیگه هم خواستید از «من توی بیمارستان کار میکنم» به عنوان رفرنس مطالب علمی استفاده کنید یادتون باشه توی دوره زمونه ای که همه دسترسی به اینترنت دارن برای پیدا کردن هر مطلبی نهایتا دو دقیقه زمان لازمه.

اینو میذارم اینجا فقط برای این که اگر کسی این تاپیک رو دید با اطلاعات زنگ زده گمراه نشه. این برنامه ...

حالا چون دکتر این برنامه رو به دوست شما داده من باید به به چه چه کنم بگم این بهترین برنامس. اینو همه میدونن لبنیات برای بچه زیر یک سال ممنوعه. حالا این برنامرو گذاشتی فکر کردی این ته برنامس. اگه یه کم فکر میکردی میفهمیدی به بچه سه ماهه اگه مواد آلرژی زا بدی و یهو حساسیت بده چه خطری داره.