2777
2789
عنوان

غذای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله بهش. شیر خشک میخوره اپتامیل میخورد گیر نمیومد دیگه نان دو دادم منم اهن همینو میدم این ماه زی ...

پسر منم سوپرامیل میخورد وز اول در کنار شیر خودم. بعد شیر خودمو دیگه نخورد. یه مدتم شیرش گیر نمیومد گیگوز دادم. الان باز سوپرامیل گیر آوردم. آخه پسر من قدشم نسبتا بلنده. ولی ماشالا خوش اشتهاس. وقتی میخوام غذا بدم نمیزارم کامل گرسنه بشه چون دیگه صبر نمیکنه جیغ میزنه شیشه میخواد. خیلی هم سیر نباشه چون دهنشو باز نمیکنه. سوپشم میزارم خنک بشه چون گرم دوس نداره. باهاش حرف میزنم بازی میکنم. یه کم سخته دیگه . قلقش ببین چیه. وزنش رو نمودار هست؟

البته اگر سرگرمش کنم یا بخندونمش ممکنه بیشتر بخوره میترسم کلا از خوردن زده بشه. به نظرت گولش بزنم ب ...

آره باهاش بازی کن بخوره. من یه وقتا باباش وای میسته میرقصه تا پسرم غذا بخوره

پسر منم سوپرامیل میخورد وز اول در کنار شیر خودم. بعد شیر خودمو دیگه نخورد. یه مدتم شیرش گیر نمیومد گ ...

نوش جونش اره وزن تولدشم خوب بوده. من شهر کوچیکیم متاسفانه میترسم سوپرامیل بدم گیرم نیاد دیگه. وگرنه دکارشم توصیه کرد همینو بگیرم.گیگوز بهش خوب وزن میداد؟ 

به خط سبز نرسیده ولی رو نمودار خودشه. 

همتا اسم خـودمه♥
آره باهاش بازی کن بخوره. من یه وقتا باباش وای میسته میرقصه تا پسرم غذا بخوره

اره اینطوری باشه میخوره من میگم شاید ی وقت عادت کنه دیگه نخوره خیلی وقتا ی قاشقم میدم دستش خودش بازی کنه لابه لاش بهش بدم ولی نهایت هنون چهار پنج تا قاشقه دیگه. 

راستی شیشه شیرش چه مارکیه؟ 

همتا اسم خـودمه♥
نوش جونش اره وزن تولدشم خوب بوده. من شهر کوچیکیم متاسفانه میترسم سوپرامیل بدم گیرم نیاد دیگه. وگرنه ...

آره من ماهی که گیگوز دادم هم خوب وزن گرفت. اما سوپرامیل از خیلیا شنیدم میگن برای وزن خوبه. اما سخت گیر میاد. من تهرانم یه موقع ها باید چندین داروخانه برم تا پیدا کنم. هر داروخانه هم یکی دو تا بیشتر نمیده. بچه من هر دو روز و نیم یه قوطی میخوره. پسر شما چی؟

آره من ماهی که گیگوز دادم هم خوب وزن گرفت. اما سوپرامیل از خیلیا شنیدم میگن برای وزن خوبه. اما سخت گ ...

اره سخت گیر میاد شاید منم دیدم این ماه اوکی نیست گیگوز گرفتم اون باز بهتر گیر میاد. هر چهار روز یکی میخوره. 

همتا اسم خـودمه♥
اره اینطوری باشه میخوره من میگم شاید ی وقت عادت کنه دیگه نخوره خیلی وقتا ی قاشقم میدم دستش خودش بازی ...

شیشه شیرش معمولیه. یکیش یومامییکیش بیبی لند. دکتر براون هم داره که چون سرش ارتودنسیه اصلا نگرفتش از اول

شیشه شیرش معمولیه. یکیش یومامییکیش بیبی لند. دکتر براون هم داره که چون سرش ارتودنسیه اصلا نگرفتش از ...

من گفتم شاید شیشه اش اوکی نیست زیاد نمیخوره منم بی بی لنده

همتا اسم خـودمه♥
کلا پسر شما کم غذاس. چند ساعت یه بار شیر میخوره و چقد؟شبا هم بیدار میشه

اره مثلا یازده بخوابه سه بیدار میشه و هفت صبح کلا بیداری میزنه دیگه روزا هم هر سه ساعت چهار ساعت الان که غذا میدم کمتر هم میخوره

همتا اسم خـودمه♥
اره مثلا یازده بخوابه سه بیدار میشه و هفت صبح کلا بیداری میزنه دیگه روزا هم هر سه ساعت چهار ساعت الا ...

روزا میخوابه انقد زود بیدار میشه؟ پسر من تا ۱۱ ۱۲ میخوابه ولی دیگه تا آخر شب نمیخوابه. فقط یه بار میخوابه. روزا هم هر دو ساعت شیر میخواد. واسه همین حجمشو کم بهش میدم

روزا میخوابه انقد زود بیدار میشه؟ پسر من تا ۱۱ ۱۲ میخوابه ولی دیگه تا آخر شب نمیخوابه. فقط یه بار می ...

نه خواهر کاش میخوابید دوبار میخوابه هر بار نیم ساعت تا چهل دقیقه . اونم تو گهواره تکون بدم با کوچیکترین صدایی بیدار میشه. باید ایفون قطع کنم وقتی خوابیده 

همتا اسم خـودمه♥