2777
2789
غیرقانونیه و رضایت ندارن چرا اینجور پیشنهادایی میدید؟

اخه پس حق ما چی که پول نداریم و یه عده میرن می‌خرن قبول میشن باعث قبولی بقیه میشن ما بمونیم پشت

در ضمن اگه قبول شم با پول کارم تمام ویدیو هایی که استفاده کردم رو بهشون بر می گردونم

غیرقانونیه و رضایت ندارن چرا اینجور پیشنهادایی میدید؟

وقتی خون پول باباشونو از بچه های بیچاره میگیرن و مدت زمان کلاس هاشون هم یک ساله و بعدش حذفش میکنند اگه بخوای پشت بمونی بیچاره میشی. وقتی که پشتیبانی‌ و پیگیری ندارن غیر قانونی نیست ... الان غیر قانونی و بد شد؟

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی خون پول باباشونو از بچه های بیچاره میگیرن و مدت زمان کلاس هاشون هم یک ساله و بعدش حذفش میکنند ا ...

عزیزم شما اصلا این کلاسارو شرکت کردید که اینجوری نظر میدید؟

اولا که ۱ ساعت نیست و کلاسا ۳ ساعتن 

الان این کلاس ریاضیه👇🏻

این زیست و فیزیک👇🏻(فقط زیست ۲ ساعتس چون ۲ ساعت کافیشه)

اینم شیمی👇🏻

حالا من این موسسه هارو شرکت کردم اما بقیه اساتید و‌موسسه هام همشون ۳ ساعتس 

در ضمن پول خون پدرشونم نگرفتن من شیمی و ۱۲۰۰ گرفتم ریاضی و فیزیک و زیست و با مالیاتش شد ۱۹۲۰ اینم در نظر بگیرید که برای کل سال تحصیلیه الان دخترخالم حضوری کلاس میره ماهی ۱ تومن میده و اصلااااا هم کیفیت این کلاسای منو ندارن 

و واقعااا هم هزاراااااان برابر پولی که پرداخت کردیم بهمون خدمات میدن و خداییش ۱۰۰ شونو برا دانش آموزا میزارن پشتیبان و ایناشونم فوق العادست هر لحظه پیام بدی جواب میدن 

اصلا شما یه دونه از کلاسارو شرکت کردید که به خودتون اجازه میدید اینجوری بگید؟

چه من چه پدر و مادرم دعای خیر براشون میکنیم  

اخه پس حق ما چی که پول نداریم و یه عده میرن می‌خرن قبول میشن باعث قبولی بقیه میشن ما بمونیم پشتدر ضم ...

عزیزم قیمتاش مناسبه امکان خرید قسطیم گذاشتن که هر قسطش مبلغ ناچیزی میشه

بعدشم هرکسی شرکت کنه دلیل بر قبول شدنش نیست چه کلاس باشه چه نباشه این تلاشه ادمه که باعث موفقیت میشه

درضمن خودتم میتونی به صورت خودخوان بخونی از رو کتاب تستا و چند تا تست که بزنی همه چی دستت میاد

عزیزم شما اصلا این کلاسارو شرکت کردید که اینجوری نظر میدید؟اولا که ۱ ساعت نیست و کلاسا ۳ ساعتن الان ...

یه تومن؟چی میگی بابا ۶ تومن هر کلاسی تو از خودشونی

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
عزیزم قیمتاش مناسبه امکان خرید قسطیم گذاشتن که هر قسطش مبلغ ناچیزی میشهبعدشم هرکسی شرکت کنه دلیل بر ...

تو بخر عزیز من ما نمیخوایم بخریم بیخیال

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�