2777
2789

من امسال انتخاب رشته دارم درسامو نمراتم خوبه ولی واقعا رشته های نظری درآمد و آینده ندارن میخوام حسابداری بردارم از فنی حرفه بنظرتون چطوره در این نسل این رشته؟ 

درآمد داره؟

یکیم اینکه میخوام گوشیمو بدم به خانوادم چون نمیتونم با کوشی تمرکز کنم ولی همه پشیمونم میکنن که بابا دیوونه میشی بدون گوشی اینا 

کلا سردرگمم لطفاً یکم راهنماییم کنین🥲✨

حسابداری رو میتونی از طریق رشته های نظری برداری

از فنی حرفه ای به شخصه توصیه نمیکنم

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز امسال نهمم فعلا

آهان الان متوجه شدم. به‌نظرم رشته‌های نظری رو انتخاب کن، بعدشم می‌تونی حسابداری رو بخونی توی دانشگاه. ولی اگر دیپلمت حسابداری باشه دستت خیلی باز نیست.

درباره گوشی هم، اگر بتونی سه سال بدون گوشی تحمل کنی که خیلی عالیه، ولی اگر نشد هم سال آخر برای کنکورت بذار کنار. خیلی خیلی تاثیر می‌ذاره روی تمرکز و درس خوندنت. موفق باشی.💕

[QUOTE=353953474]چرا؟[/QU

هزار و یک دلیل داره

یکیش سطح سواد بالای بچهای نظری نسبت به هنرستانه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه