2777
2789
عنوان

خانوما شما ماکارونی رو ساده درست میکنید یا پر‌ملات😋🍝

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنیر پیتزا هم میزنم من

خوب میشه؟ 

برای پسرم درست کنم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
2805
ن توروخدا نمیرم همین عکسو دیدم دلم خواس خدانکنه من بفدات

😁😁😍😍🫂🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوب میشه؟ برای پسرم درست کنم

اره خیلی حتما درست کن براش 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
اره خیلی حتما درست کن براش

یه پسر شکمو وخوش خوراک دارم که خانمش از دستش عاصی شده 😂

گاهی پناه میاره به من که مادر فلان غذا رو برام درست کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
یه پسر شکمو وخوش خوراک دارم که خانمش از دستش عاصی شده 😂گاهی پناه میاره به من که مادر فلان غذا رو بر ...

الهیییی جووونم 😍😅

خدا حفظش کنه ♥️

اره خوشمزه میشه بین ماکارونی بزنید عالی میشه به همراه مواد 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
الهیییی جووونم 😍😅خدا حفظش کنه ♥️اره خوشمزه میشه بین ماکارونی بزنید عالی میشه به همراه مواد

ممنونم 😍

اگر بگم با چی درست میکنم میریزن سرم

چی‌بگو

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

2810