2777
2789

گوشت چرخ‌کرده ک اصلی ترین موادشه ولی من فلفل دلمه ای و قارچ‌هم می‌زارم

بعضی وقتا سوسبس هم قاطیش میکنم شوهرم‌دوس‌داره

شما چی؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

همینایی که گفتی + ذرت و هویج و نخودفرنگی

البته من ماکارونیو دم نمیدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
همینایی که گفتی + ذرت و هویج و نخودفرنگیالبته من ماکارونیو دم نمیدم

پس چطوری میخوری گلم زنده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

هویج‌میزنم‌ گاهی 

بدون فلفل معنی نداره 

سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده اضافه میکنم 

پودر اویشن و پودر سیر یا خود سیر رو همیشه میزنم 

قارچ و گوشت هم که دیگه نیاز به گفتن نیس

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرخ کرده یع بسته پر+گوجه سه چهارتا درشت+پیاز داغ فراوان+رب سرخ شده و ادویه های رایج+ادویه معطر=محشرررررررررررررر

دعا کنید حتی برای یع بارم شده خدا برای من خوب بخواد؛مادرم نبودت برام عادی نشد 🩷

پرملات

گوشت+ قارچ و ذرت (بعضی وقتا)+ فلفل دلمه+ گوجه

چند روز پیش با گوشت قلقلی‌درست کردم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810