2777
2789

(تاپیک تکراری اگه خوندین رد شین)

فک کنید عنوان تاپیک رو میگه بهم ولی کمی محترمانه تر و میگه فقط در ای صورت حساب و کتابام جور درمیاد که ازدواج کنیم، این پول برای زندگی بهتر توام هست 

خودشم ٣٠٠ وامشو میاره کمی هم باید از باباش بگیره 

جهازیه هم میگه جهازیه خوب بیار پیش دوستامون کم نیاریم 

خونه نداره، ماشینشم دیگه داره فرسوده میشه بالای ١۵ سال سن داره 

خودشم ٣٧ سالشه و سر پول همش با خانوادش جنگ و دعوا راه میندازه و یه خواهر متاهل داره دقیقا عین همینه وبال شده گردن خانوادش همش میگه بهم پول بدین (اینم خانوادش صد ، دویست گاه به گاه بهش پول میدن) 

نمی‌دونم چیه این مرد رو دوست دارم ولی خیلی دوسش دارم 😔 اصلا نمیتونم تموم کنم . می‌دونم همه تون میگین مناسب نیست ولی من عاشق اینشم که همش مراقبمه، کفشامو پام میکنه، غذامو آماده می کنه، منو می‌گردونه ، ازم تعریف می کنه، نمی‌ذاره دست به سیاه سفید بزنم و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در جریان تاپیکات هستم 

بزنش تو دیوار آخه پسری که با این سن هیچ جوره نتوسته خودشو جمع کنه از این به بعدم هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

دنبال غول چراغ جادو هست فک کرده با این پول می‌تونه به همه چیز برسه 

واقعا عالیه یه مزیت خیلییی خوبی که طرفت داره اینه که کفشاتو پات میکنه

کمتر مردی تو این زمونه کفش پای زنش میکنه

حتما باهاش ازدواج کن  

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...