2777
2789

مازندران واقعا مردم شادی داره 

دستم به بودنت نمیرسد! اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم :طوری دوستت می‌دارم،‌که هر شبانه‌روز بی‌آنکه ببینمت، بی‌آنکه ببوسمت، بی‌آنکه لمست کنم، بودنی‌ترین شخص جهانم شده‌ای ! ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمال😍🥰به قدری سرزنده ان که من از خدا همیشه می خواستم اول عروس شمالیا بشم،،که شدم.😂😂بعد گفتم بیام شمال زندگی کنم که آخرش اومدم اِنقدرررر مردمش سرزنده و شادن که نگو.😍😍

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

شمالیا مرداشون ادمای خوبی نیستن زناشون هم پولکی ،بنظرم فارسا و تهرانیای اصیل بهترین مردم ایرانن اصال ...

چقد نظرت راجب شمالی ها خنده دار بود و چرت چون چندین سال شمال ویلا داریم و آدمهای اونجا جز خوبی و معرفت و سفره باز چیز دیگه ای ندارن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ما شمالی هستیم چجوری تشخیص دادی پولکی هستیم و مردامون خوب نیستن؟

من چندین سال شمال ویلا دارم بخدا از مهربونی و محبت و خوش قلبی و سفره باز و بی ریا هیچی ازشون ندیدم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
شمالیا مرداشون ادمای خوبی نیستن زناشون هم پولکی ،بنظرم فارسا و تهرانیای اصیل بهترین مردم ایرانن اصال ...

اینو از کجا آوردی که مرداشون خوب نیستن! دقیقا برعکس گفتی همه جا میگن مردای شمالی خوب و زن دوستن!

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊