2777
2789

چه عجب بلا خره یه تاپیک درمورد کتاب دیدم 

کتاب زیاد خوندم ولی هیچ موقع میلم نکشید  اینو بخونم  حس می کنم کتاب های جدید الان  جامع تر و بهتر باشه 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

چه عجب بلا خره یه تاپیک درمورد کتاب دیدم کتاب زیاد خوندم ولی هیچ موقع میلم نکشید اینو بخونم حس می ...

مگه این جدید نیست؟بابام پارسال برام خریدن نخوندمش کلا نمیتونم هیج کتابی رو کامل بخونم یا سریالی رو کامل ببینم یا راهی رو کامل برم.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه این جدید نیست؟بابام پارسال برام خریدن نخوندمش کلا نمیتونم هیج کتابی رو کامل بخونم یا سریالی رو ک ...

علاقه باید داشته باشی که میخونی نفهمی چقدر خوندی 

الان کتابی که دارم میخونم اسمش 

رویای اگاهانه سفری به خویشتنه اثر رابرت واگونر 

مربوط به اینکه چطور تو خواب بفهمیم خوابیم و کنترل کنیم 

که من الان یهه مدته می تونم کنترل کنم خوابمو 

این کتاب  هیجان انگیزه نه یه سری کتاب های شعار مانند

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

علاقه باید داشته باشی که میخونی نفهمی چقدر خوندی الان کتابی که دارم میخونم اسمش رویای اگاهانه سفری ب ...

وآقای به موضوعات هیجانی خیلی علاقه دارم خصوصا این چیزا

ولس یکم ترسناک نیستتتت

وآقای به موضوعات هیجانی خیلی علاقه دارم خصوصا این چیزاولس یکم ترسناک نیستتتت

بعد این اولشه بعد که با شیفتینگ ریالتی اشنا بشی میتونی شیفت کنی به دنیای موازی البته واسه دخترا این اتفاق سریع تر میوفته 

من الان 8 ماه دارم تلاش می کنم 50درصد تونستم خیلی هیجان داره ولی یکمم ترس داره که طبیعه هست

بعد این اولشه بعد که با شیفتینگ ریالتی اشنا بشی میتونی شیفت کنی به دنیای موازی البته واسه دخترا این ...

با اینکا هیجان و یکمم خرافات دوس دارم همیشه فک میکردم این چیزا الکیه

با اینکا هیجان و یکمم خرافات دوس دارم همیشه فک میکردم این چیزا الکیه

واسه همین باید از کتاب شروع کنی بعد بتونی خوابتو کنترل 

خواب چیزیه همه ما مبینیم و بهش باور داریم واسه همین بهترین چیز واسه شروع باور هامونه 

به هر حال همچی یکم حوصله و انگیزه میخواد 

الان میری دنیای موازی؟

آگاهی تو منتقل میکنی به بی کران جهان بالا سرت 

روش زیادی داره که من با شناختی که از ضمیر ناخودآگاه دارم بهترین روش واسه من لوسید دریم 

اینکه بفهمی کدوم روش واست جواب میده و باور تد از صفر به 90 یا 100 ببری یه پروسه چند روزه نیست نیاز به راهنمایی و حوصله داره که من چون از بچگی به این چیزا علاقه داشتم و به طور واقعی دیدم انگیزم زیاده 

آگاهی تو منتقل میکنی به بی کران جهان بالا سرت روش زیادی داره که من با شناختی که از ضمیر ناخودآگاه دا ...

منم علاقه مند واقعیم

ولی چطور میشه رفت جهان موازی؟

این جهان ک خیلی مفلوکم میخوام ببینم جاهای دیگه چطوریم

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
منم علاقه مند واقعیمولی چطور میشه رفت جهان موازی؟این جهان ک خیلی مفلوکم میخوام ببینم جاهای دیگه چطور ...

یکی از شرط اش که خیلی ام باهاش سروکله اینکه میگه باید قبول کنی از این زندگی توش هستی احساس خوشبختی کنی مثل باشگاه رفتن مدیتیشن شاد بودن 

به دور از هدف رفتن به دنیای موازی  انجام این کارا  رو روند شاد بودن زندگیتون و شرایط حالتون تاثیر مثبت ایفا میکنه

و در کل  تو اینستاگرام بزنین shiftok.dr  راهنمایی کاملش تو هایلات ها هست 

توضیحات کلی داده ولی برای درک بهتر و اطلاعات مطالبی خوبی داره