2777
2789
عنوان

عمرش همین قدر بود؟؟؟

5969 بازدید | 25 پست
پسر همسایمون 1سال بود داماد شده بود توی 27 سالگی بدون هیچ دلیلی همه رو تنها گذاشت ورفت عمرش همین قدر بود برای مادرش که افتخارش پسرش بود دعا کنید یه فاتحه هم توی این سحر ماه رمضون هدیه بدید به اون جوون امیدوارم تازه عروس بیوه دووم بیاره ...... محمد وفایی روحت شاد
وای ارام جون
واقعا اون مادر دیگه کمر راست نمیکنه اون زن بدبخت وای همشون ..................
خدا رحمتش کنه وصبرشون بده
پیشاپیش شاد باش وشکر گزار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان واطمینان توست که میبخشد.
آخی...خدا صبرشون بده

خدا داغ بچه رو نصیب گرگ بیابون هم نکنه....

***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهبچه ها قبول دارید خدا امتحاناش خیلییییییییییییییییییییییی سخت شده همه اش با بچه و شوهر و جووووون من که اصلا طاقت ندارم خدایا مارو اینطور امتحان نکن
بچهبچه ها قبول دارید خدا امتحاناش خیلییییییییییییییییییییییی سخت شده همه اش با بچه و شوهر و جووووون من که اصلا طاقت ندارم خدایا مارو اینطور امتحان نکن
قدر زندگیاتونو بدونید هیچی رو برای فردا نذارید عمر خبر نمی کنه بچه و جوون و پیر نمی شناسه من الان رفتم بچه ام رو بغل کردم و به شوهرم گفتم دوستت دارم شاید فردا برای من دیر باشه .... به شما هم می گم همتون برام قابل احترامید التماس دعا
چقدر وحشتناک
ای خداااااااااا
خدا رحمتمش کنه.
بسم الله الرحمن الرحیم(1)

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ (2) الرَّحْمـنِ الرَّحِیمِ (3) مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ (4) إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ (5) اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ

(6) صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ (7)

بسم الله الرحمن الرحیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ (1) اللَّهُ الصَّمَدُ (2) لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ (3) وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُواً أَحَدٌ (4)

آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .