2777
2789

انقد دلم پره که فقط تونستم پناه بیارم اینجا دردودل کنم😭

سه ساله ازدواج کردم خونواده ی همسرم از اولش سر ناسازگاری داشتن همش اذیتم میکردن شوهرمو پر میکردن مینداختن به جون منو خونوادم…همیشه ی خدا باهم دعوا داشتیم تا اینکه من خسته شدمو گفتم فقط طلاق…رفتم خونه بابامو رسما درخواست طلاق دادم؛بعد ۶ ماه اومد ب غلط کردن افتاد گفت درست میشم ادم میشم…واقعا هم درست شد؛یه سال بود رنگ ارامش دیده بود زندگیم واقعا ۸۰ درصد بهتر شده بود تا اینکه باز این رفتاراش رو شروع کرده😭همش پیگیر و مراقب خونوادشه،هرلحظه فکرش پیششونه و مثل یه سرباز خدمت میکنه(کاملاااا غیرطبیعی و آنرمال)اصلا منو نمیبینه همش بهونه گیری میکنه سرم داد میزنه فحش میده دعوا میکنه باهام😭

دیگه واقعا از دستش خسته شدم نمیدونم کجا برم به کی پناه ببرم

کاش خدا نجاتم میداد😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی بار شوهرم پول قرض داد همون لحظه جمع کردم ک بیام 

چون من خودمم کار میکنم و با سختی پول بدست میاد

ی دقیقه هم تحمل نکن

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
نمیتونم بخداخونوادمم خیلی مشکل دارن اصلا شرایط خوبی ندارماونموقه ام ک برگشتم فقط ب خاطر خونوادم بودک ...

اشکال نداره بذار غصه بخورن وقتی ببینن از رندگیت راضی نیستی کنار میان 

زندگی خودته 

من ی بار شوهرم پول قرض داد همون لحظه جمع کردم ک بیام چون من خودمم کار میکنم و با سختی پول بدست میادی ...

وای اگه بدونی شوهرم چقدرررر سره تصمیمای باباش همه چیمونو باخته چی میگی؟

واسه همون دورانیه ک رفتم طلاق بگیرم

الانم همش بهش احساس ترحم میدن میگن ما مریضیم مگه چقد زنده ایم فلان با اینکه جوونن…همش تحریکش میکنن ک بیشتر بهشون توجه کنه

با اونا خوب حرف میزنه بدون اینکه ازش بخوان خودجوش کاراشونو انجام میده ولی ب من ک میرسه انگار سگه پاچه گیره

یهویی اینطوری شد نمیدونم چش شد خیلی وقت بود خوب شده بود

ترو خدا خواهش میکنم بچه دار نشو بچه گناه داره خودم این اشتباهو کردم الان همش غصم شده بچم

همش اصرار میکنه میگه بچه منم میگم بچه بیارم چیکار خودم بدبخت شدم بس نیس؟بچه بیارم ک حالا دوتایی حسرت اینو بخوریم ک تو چرا همیشع با خونوادتی تا ما؟

وای اگه بدونی شوهرم چقدرررر سره تصمیمای باباش همه چیمونو باخته چی میگی؟واسه همون دورانیه ک رفتم طلاق ...

تحمل نکن عمرمون زود میگذره می بینی پای مسائل چرت و پرت حروم شده بهش بگو و اگه پشتوانه داری ولش کن تا درست بشع

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
اشکال نداره بذار غصه بخورن وقتی ببینن از رندگیت راضی نیستی کنار میان زندگی خودته

خیلی اذیت میشم

اونموقه ام ک رفته بودم بیشتر از رفتارای پدر مادرم غصه میخوردم تا اینکه چرا زندگیم خراب شد

همش میگفتن ما پشتتیم حمایتت میکنیم ولی وقتی شب بیداریاشون،غصه خوردناشون،کنایه شنیدناشون از اطرافیان رو دیدم پشیمون شدمو برگشتم

الانم نه راه پس دارم نه پیش😭

تحمل نکن عمرمون زود میگذره می بینی پای مسائل چرت و پرت حروم شده بهش بگو و اگه پشتوانه داری ولش کن تا ...

دیگه با چه رویی دوباره برگردم خونه بابام بگم میخوام جداشم😭

اونموقع بابام بهم گف تا اینجا اومدی دیگه این دندون لق رو بکن بنداز دور من پشتتم فکر میکنم اصلا ازدواج نکرده بودی…

ولی وقتی غصه خوردنشو میدیدم نمیتونستم تحمل کنم

بابام خیلی گرفتاری داره😭نمیخوام من باری رو دوشش بشم

خیلی اذیت میشماونموقه ام ک رفته بودم بیشتر از رفتارای پدر مادرم غصه میخوردم تا اینکه چرا زندگیم خراب ...

ببین الان نری ۱۵ سال دیگه برمیگردی پشت سرتو میبینی میگفتی کاش اون موقع ک بچه نداشتم رفته بودم 

همش اصرار میکنه میگه بچه منم میگم بچه بیارم چیکار خودم بدبخت شدم بس نیس؟بچه بیارم ک حالا دوتایی حسرت ...

منم شرایط تورو داشتم البته خیلی مشکل دیگه هم داشتم و دارم مادرشوهرمو خواهرشوهرم گفتن نازام منم گفتم بزار یه بچه بیارم هم خودم عاشق بچه بودم هم تنها بودم همم انقدر نگن نازاس اوردم ولی انقدر پشیمونم انقدر پشیمونم خدا میدونه بچمو بدبخت کردم براش پدری نمیکنه بچم میاد بوسش کنه پسش میزنه براش هیچی نمیخره وقت نمیزاره دلم خونه تروخدا اگر حامله هم شدی چشاتو واکن ببین چند چندی اگر بچت اسیب میبینه بندازش گناه داره با همچین بابایی بعد ها عذاب بکشه