2777
2789
عنوان

زودتر افتادن حلقه ختنه

274 بازدید | 14 پست

بچه ها چیکار کنیم حلقه ختنه زودتر بیوفته ؟بچم نه ماهو نیمشع ۶روزه حلقه کردم پماد تتراساکلین هم میزنم

کسی دکتر براشستشوی بچه شوینده ای نوشته اینو کسی استفاده کرده ؟من استفاده نکردم می‌خوام اگه خوبه تا بگیرم اگه تاثیر تو زودتر افتادن حلقه دارع

کاریش نمیشه کرد باید پوستش کم‌کم خشک بشه.معمولا روز دهم میفته

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دیر من پسرمو 40 روزگی ختنه کردم 15 روزطول کشید تا بیقته

وای عزیزم چقدر طول کشیده خودش افتاد یا دکتر درآورد 

حالا ختنه کردم مگه فرقی می‌کنه دیر یا زود ؟

من هیچی نزدم فقط با اب خالی شستم روزی یبار سر ۴ روزم افتاد هرچی دستکاری کنی دیرتر میوفته تازه پسرمم برده بودم متخصص ارولوژی ختنه کرد فقط ی استانمینوفن و چرک خشکن داده بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من هیچی نزدم فقط با اب خالی شستم روزی یبار سر ۴ روزم افتاد هرچی دستکاری کنی دیرتر میوفته تازه پسرمم ...

تا الان دستکاری نکردم استامینوفن وچرک خشک کن فقط روز اول دادم عزیزم دکتر گفت پماد نزنم بنظرت بهتره؟

سلام عزیزم مبارکه 😊♥️

هیچی نزن باید خشک بشه بیوفته ولی شستن با اب خالی بدون دخالت دست موردی نداره خوبم هست دستکاری نکن اصلا 

منم پسرمو ۱۱ ماهگی بردم ختنه کردم حلقه دهمین روز افتاد اگرتورم و قرمزی زیاد دور حلقه  نداره باقی چیزا طبیعی 

یادمه اطراف حلقه یه ماده زرد بسته میشد بعد اینکه اونا کم کم خشک میشن حلقه میفته 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
سلام عزیزم مبارکه 😊♥️ هیچی نزن باید خشک بشه بیوفته ولی شستن با اب خالی بدون دخالت دست موردی نداره خ ...

هنوز ورم داره عزیزم کبودیم بالای بیضه ش داش بردم دکتر گفت طبیعیه اون کبودیم گف از بی حسیه عزیزم آرومم کردی مرسی😍😘 

هنوز ورم داره عزیزم کبودیم بالای بیضه ش داش بردم دکتر گفت طبیعیه اون کبودیم گف از بی حسیه عزیزم آروم ...

قربونت گلم😊😘

اره طبیعی پسر منم داشت 

دکتر فقط شربت چرک خشکن داد دیگه گفت هیچی نزن دستکاری هم نکن میوفته نگران نباش 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
2810