2777
2789
عنوان

عرق آرامبخش برای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
رو بچه انگ بیش فعالی نزن بچه دوسال نیم همینطوری شیطونه بعد از ۶سالگی از این عبارت استفاده میکنن

دورت بگردم به خدا خوشم نمیاد بچه ای خدا با کلی نذر و نیاز بهم داده رو بیش فعال بگم بهش ولی متاسفانه پسر رفتاری شلوغ نیس. مثلا اگه از مبل بپره شلوغی کنه میگم بچه اس فعاله ولی پسر من خیلی فعالیت نمیکنه. به اصرار من با اسباب بازی بازی میکنه. 

پسر من بیخود جیغ میکشه. سرشو میکوبه زمین. سرش داغ داغ میشه. مثلا بگه پفک بده همون لحظه اماده نشه انقدر جیغ میزنه که حالت تشنج بهش دست میده. بغلش میکنم توضیح میدم سعی میکنم حواسشو پرت کنم ولی فایده نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو هیچی نداده دکتر؟؟ این موارد با عرقیجات فک نکنم رفع بشه

چرا به شربت گیاهی. نزاشتم خیلی بهش دارو بده. همین دارو رو هم هرکی میبینه بهش میدم دعوام میکنه. با اینکه هیچکس به خاطر رفتارای پسرم راضی نیست خونه اش برم ولی مدام قضاوتم میکنن و دعوام میکنن که دارو نده😓

اینجا رو هم که میبینی همه باز دعوام میکنن. فکر میکنن وسواس دارم و پسرمو میخوام دیوونه نشون بدم و حوصله ی بچه ندارم

حتما بارداری بدی داشتین خدا بهت صبر بده و به بچت آرامش بده

بله متاسفانه. هم یه عزیز از دست دادم. هم اینکه متاسفانه به خاطر بالا بودن ان تی مجبور به آمینوسنتز شدم و هم اینکه به خاطر مشکلات خانوادگی تحت فشار بودم. کلا خیلی خیلی سخت گذشت

چرا به شربت گیاهی. نزاشتم خیلی بهش دارو بده. همین دارو رو هم هرکی میبینه بهش میدم دعوام میکنه. با ای ...

عزیزم شما کاملا کارتون اشتباهه ک نمیذازی دارو بده به بچت .. اصلا نیازی نیست کسی بفهمه دارو میدی ..‌ بیش فعالی باااااید دارو مصرف بشه تا به نتیجه برسی ..‌ من دیدم ک میگم خصوصا باید حتما قبل سن مدرسه کامل درمان شده باشع 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منظورم ب بچه بود ک چرا و کِی عصبی میشهدلیل داره؟

از نوزادی همین بود. همش جیغ میزد میگفتم بچه اس دیگه. بعد راه افتاد و غذا خورد باز بدتر شد. گفتم حرف بزنه بهتر میشه ولی باز خوب نشد. مثلا یه چیز خیلی ساده بخواد و نباشه عصبی میشه. مثلا میگه چرا مرغ کشیدی رو برنج برمیدارم میگه چرا برداشتی. میگع سالاد میخوام میکشم جیغ میکشه چرا خیار داره. یا چرا هویج داره. اینا مثاله. بعد انقدر جیغ میزنه حالش بد میشه

دورت بگردم به خدا خوشم نمیاد بچه ای خدا با کلی نذر و نیاز بهم داده رو بیش فعال بگم بهش ولی متاسفانه ...

احساس میکنم شما زیادی وسواس دارین همین باعث شده بچه هی روانپزشک های مختلف ببرین دنبال مشکل باشین البته این برداشت منه چون خودم مادر دوتا پسربچه هستم میفهمم چی میگین همین ک با کلی نذر و نیاز گیرتون اومده علت بارزی برا وسواستون هست بنظر من یه روانپزشک به بچتون گفت بیش فعال به حرفش اعتنا نکنین دارو به بچه ندین یه دونس لوسش نکنین هرچی بخواد فراهم نکنین صبر کردن بهش یاد بدین اینا ذاتی نیست گلم یاد دادنی هست حالا پست یه روانپزشک نامدار هم برات میفرستم ک میگ زیر ۶سالگی بیش فعالی مطرح نیست چه بسا بچه هایی ک بیش فعال نیستن بخاطر تشخیص اشتباه دارو مصرف میکنن

عزیزم شما کاملا کارتون اشتباهه ک نمیذازی دارو بده به بچت .. اصلا نیازی نیست کسی بفهمه دارو میدی ..‌ ...

دکتر خودش همین داروی گیاهی رو صلاح دونست. گفت سنش خیلییی پایینه و داروی دز بالا گیجش میکنه. ولی یه دکتر دیگه که برده بودمش گفت ریتالین بده که باز روانشناس و روانپزشک خودش گفتن صلاح نمیدونیم

دکتر خودش همین داروی گیاهی رو صلاح دونست. گفت سنش خیلییی پایینه و داروی دز بالا گیجش میکنه. ولی یه د ...

به یه دکتر بسنده نکن روانپزشک خوب و معروف پیدا کن ببر 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
از نوزادی همین بود. همش جیغ میزد میگفتم بچه اس دیگه. بعد راه افتاد و غذا خورد باز بدتر شد. گفتم حرف ...

خیلی خوبه ک پیگیری کردید و مطمئن باشید حتما جواب میگیرید 

درسته ک برای شما شرایط بشدت سخته ولی حتما به ارامش میرسین

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احساس میکنم شما زیادی وسواس دارین همین باعث شده بچه هی روانپزشک های مختلف ببرین دنبال مشکل باشین الب ...

خوشگل من. مامان مهربون. به خدا قصدم این نیست شما ذو ناراحت کنم. ولی عزیزم نمیشه برای همه یه نسخه پیچید. شما شرایط منو نمیدونید. من از روی وسواس هی روانپزشک نمیبرم. شرایطش طوریه که مجبورم. پسر من سر گوشی و اسکوتر جیغ نمیزنه که بگی هرچی خواسته دادی دستش که لوس شده. سر چیزای ساده عصبی میشه. درضمن یکی که همسرش واریکوسل داره و دکترا بهش گفتن هیچوقت بچه دار نمیشه، نذر و نیاز کنه که بچه دار بشه وسواس داره؟ 

نمیدونم چی بگم که خدای نکرده باعث ناراحتیت نشه.فقط در همین حد بگم من شاید له قول شما به اندازه ی شما مادر خوب و آگاهی نباشم و تربیت بچه بلد نباشم ولی واقعا شکر میکنم در همه ی موارد خدا بهم این توانایی رو داده که از همه ی جنبه ها یک مسئله رو بررسی کنم و ندونسته هی قضاوت نکنم. یکی هم شرایطش رو توضیح داد هی لج نکنم که نه تو بلد نیستی