2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
آناناس جزو چیزهایی هست که اصلا نباید خورده بشه چون ترکیباتی داره که دهانه رحم رو نرم می‌کنه و باعث س ...

چیا تو بارداری ممنوعه

من سه ماهه باردارم همش سردرد دارم حالت غش بهم دست میده نمیدونم چه مرگمه

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
چیا تو بارداری ممنوعهمن سه ماهه باردارم همش سردرد دارم حالت غش بهم دست میده نمیدونم چه مرگمه

دکتر نرفتی ؟ زرشک و جگر و آناناس نخور... زعفرون هم زیاد نخور.... چیزای شیرین هم خیلی نخور دیابت بارداری نگیری

زیاد تشنه ت نمیشه ؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
کم خونی داری؟ آزمایش دادی؟

قیل بارداری فریتین خونم پایین بود ۷ بود .بعد فرینجکت تجویز  کردن بابدبختی گیرآوردم زدم.ناخواسته باردار شدم آزمایش گفتن کم خونی ندارم ولی نمیدونم چرا شبا سردردم شروع میشه بعدانگاری دارن خفه ام میکنن بی‌حال میفتم یه گوشه عرق میکنم 

چیا تو بارداری ممنوعهمن سه ماهه باردارم همش سردرد دارم حالت غش بهم دست میده نمیدونم چه مرگمه

تو بارداری میگن زعفرون و دارو گیاهی ها و زرشک و آناناس و ماهی و تخم مرغ خام ماه های اول کلا نباید بخوریم 

شاید کم خونی داری و فشارت پایین هست آزمایش بده 

دکتر نرفتی ؟ زرشک و جگر و آناناس نخور... زعفرون هم زیاد نخور.... چیزای شیرین هم خیلی نخور دیابت بارد ...

چرا دکتررفتم آزمایش قندنوشته باید برم بدم.صبحا دهنم خشکه وقتی ازخواب بیدار میشم همش تشنمه.الان ک ازشیرینیجات متنفرشدم اصلا لب نمیزنم .

دکتر نرفتی ؟ زرشک و جگر و آناناس نخور... زعفرون هم زیاد نخور.... چیزای شیرین هم خیلی نخور دیابت بارد ...

ازطرفی چون ناخواسته بوده وشرایطشو نداریم همسرمم همراهم نیست.یعنی کلا آدمی نیست توسختیا کنارم باشه دلگرمم کنه چه برسه الان ک ناخواسته ست .خیلی استرس کشیدم .فکرکنم کمی افسردگی گرفتم اصلا امید ندارم

ازطرفی چون ناخواسته بوده وشرایطشو نداریم همسرمم همراهم نیست.یعنی کلا آدمی نیست توسختیا کنارم باشه دل ...

ایشالا که خِیر باشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2810