2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۲ ۳ می‌خوابم شبا صبحام ۱۲ ۱ بلند میشم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

ساعت خوابم افتضاح هست 

خیلی وقتا صبح تازه میام خونه از سرکار😂

اگر یه روتین سالم و عادی رو در نظر بگیرم 

شب ساعت یک 

صبح هشت اینا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

2 3 میخوابم 

۶ ۷ بیدار میشم

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

۷ صبح میخوابم ۲ ظهر بلند میشم   

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}