2777
2789
عزیزم من شما رو از سال ۹۷ میشناسم کاربری های سابقم پرنسس مهربان و چکااوکم بود...خیلی ناراحت شدم دیدم ...

عزیزم نه حاده نه میشه گفت حاد نیست .یجور اخلاقیاته ، که همسرم و خودم درگیرشیم ، الان یکسال و نیمه جدا از همیم ، ایشونم قهر هستن تشریف بردن .

ولی من نمیخام بهش فکر کنم فعلا آدم آرامش بهم می ریزه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

الان قد گرفتم خودم با متر خیاطی ۹۵بود، الان گوگل دیدم قد یه سالگی بین ۹۱تا ۹۶.

عزیزم اگه شما و همسرتون خوبه استرس نداشته باش ، بفرستش ژیمناستیک و ورزش های کششی 

هر کی یجور درگیری فکری داره ، دختر ۲۱ماهگی تازه راه رفت ، الآنم دو کلمه ای حرف میزنه .

یا اینکه پاهاش ی کوچلوووو مشکل داره ، چرخش مچ پا داره که باید بزرگتر که شد عمل کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان قد گرفتم خودم با متر خیاطی ۹۵بود، الان گوگل دیدم قد یه سالگی بین ۹۱تا ۹۶.عزیزم اگه شما و همسرتو ...

قد جفتمون کوتاهه

من ۱۶۰...همسرم ۱۷۰

شما قد بلنذین؟

پای دخترتون مادرزاد اونطوره یا دچار حادثه شده؟

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
قد جفتمون کوتاههمن ۱۶۰...همسرم ۱۷۰شما قد بلنذین؟پای دخترتون مادرزاد اونطوره یا دچار حادثه شده؟

مادر زاده ، یعنی تا قبل راه نرفتن مشخص نبود ، الان راه می‌ره پاشو بد میزاره ..

من ۱۶۵. همسرم ۱۷۵

عزیزم الکی غصه نخور ، تنش سلامت ، من باشم حتما میزارمش ورزش های کششی و ژیمناستیک تا حدی تاثیر مثبت داره

مادر زاده ، یعنی تا قبل راه نرفتن مشخص نبود ، الان راه می‌ره پاشو بد میزاره ..من ۱۶۵. همسرم ۱۷۵عزیزم ...

ممنون عزیزم حتما  بزرگتر بشه میبرمش کلاس ورزشی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .