لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 عنوان کسی بچه سه سال داره 193 بازدید | 20 پست ؟ لعنت به ذات و وجودت افغانی.... 1403/06/26 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 اره چطور؟ قد سه سالگیش چند بود لعنت به ذات و وجودت افغانی....
لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 خواهر زادم سه سالشه قد سه سالگیش چند بود لعنت به ذات و وجودت افغانی....
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 13938 عزیزم شما دخترتون سه سالشه؟؟حرف زدن در چه حده؟؟ چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 عزیزم شما دخترتون سه سالشه؟؟حرف زدن در چه حده؟؟ بله عزیزمخوبه خدا رو شکر...دامنه لغاتش داره کامل میشه تقریباولی گاهی تند تند تعریف میکنه قسمت های نامفهوم توش هست که با دقت بیشتر یا خواستن تکرار جمله منظور دخترمو میفهمم لعنت به ذات و وجودت افغانی....
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 13938 بله عزیزمخوبه خدا رو شکر...دامنه لغاتش داره کامل میشه تقریباولی گاهی تند تند تعریف میکنه قسمت های نا ... خوبع خداروشکر ، دختر من جمله نمیگه ، کلمه و دو کلمه ای مامان بیا .بابا رفت. به به بده یا بعضی لغتا بلد نیست درست بگه چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 خوبع خداروشکر ، دختر من جمله نمیگه ، کلمه و دو کلمه ای مامان بیا .بابا رفت. به به بده یا بعضی لغتا ب ... باهاش زیاد صحبت کن و کتاب بخون براش...یا ازش بخواه داستان کتاب رو برات بگه....یکباره میبینی راه افتاددخترتون دقیقا چند وقتشه؟توی سه سالگی قدش چند بود؟ لعنت به ذات و وجودت افغانی....
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 13938 باهاش زیاد صحبت کن و کتاب بخون براش...یا ازش بخواه داستان کتاب رو برات بگه....یکباره میبینی راه افتا ... دخترم چند روز دیگه سه سالش کامل میشه . اصلا صبر ندارن بشینه چیزی یادش بدم ، خودش حرف میزننه ولی حرفهای بی مفهوم میزنه .عزیزم قدش رو دقیق نمیدونم ، ولی نسبتا چشمی می بینم قدش خوبه چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 دخترم چند روز دیگه سه سالش کامل میشه . اصلا صبر ندارن بشینه چیزی یادش بدم ، خودش حرف میزننه ولی حرفه ... من مشکلم قد دخترمهاز همسن هاش خیلی کوتاهتره😓😭 لعنت به ذات و وجودت افغانی....
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 13938 من مشکلم قد دخترمهاز همسن هاش خیلی کوتاهتره😓😭 خودتون قد گرفتین؟؟؟؟قدش چقدره ، منم برم قد بگیرم .اگه قد شما و همسرتون اوکیه فکر نکنم مشکلی باشه چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 خودتون قد گرفتین؟؟؟؟قدش چقدره ، منم برم قد بگیرم .اگه قد شما و همسرتون اوکیه فکر نکنم مشکلی باشه خیلی کوتاهه دخترم😓،۹۱ لعنت به ذات و وجودت افغانی....
لبخند_آبنباتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6678 خودتون قد گرفتین؟؟؟؟قدش چقدره ، منم برم قد بگیرم .اگه قد شما و همسرتون اوکیه فکر نکنم مشکلی باشه عزیزم من شما رو از سال ۹۷ میشناسم کاربری های سابقم پرنسس مهربان و چکااوکم بود...خیلی ناراحت شدم دیدم در حال جدایی عستیبخاطر بچه تون اگر مشکلتون خیلی حاد نیست تکدید نظر کن....زندگی های ماها هم گل و بلبل نیست ولی خب میگذریم میسازیم لعنت به ذات و وجودت افغانی....
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 13938 خیلی کوتاهه دخترم😓،۹۱ من توجه به قد نداشتم فردا قد میگیرم حتما چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️