2777
2789

من افسردگی شدید دارم یه چیزی مثل مالیخولیاحالا این افسردگی زده به بدنم تا دیروز فکرمیکردم فقط پول مهمه تو زندگی عشق مهمه اما امروز فهمیدم سلامتی بهترین چیز دنیاست مامانم وقتی دکتر بهش گفت اینقدر افسردگی من شدیده و ممکنه به بستری شدن ام کشیده بشه کلی گریه کرد الانم مثل پروانه دورم می‌چرخه نمیدونم چیکارکنم دیگه💔🌿✨️

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐

دوست گلم اره میدونم افسردگی چیه خیلی حال بدیه❤️‍🩹

یه چیزی بهت میگم ک افسردگی در کنارش چیزی نیست

من دچار حساسیت شدید پوستیم

از خونه بیرون برم حالم بد میشه به افتاب و گل و گیاه حساسیت دارم

دلم لک زده برای مسافرت راحت

دلم لک زده برم بیرون از  خونه با خیال راحت

دلم لک زده مثل بقیه حتی تو خونه ام نمیتونم لباس لختی بپوشم

مهمونیا نمیرم انقدر پوستم داغونه 

حتی شده بهم میگن جذام داری😟😟

ببین تو اینه نمیتونم خودمو ببینم

دکترم تا دلت بخواد رفتم

برای یه زن چی با اهمیت تر از زیبایی و پوستشه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.