2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم پاهاش هنوز ضعیفه فقط همین

دختر خواهر شوهرم هم دیر راه افتاد الانم مشکلی نداره

یدونه قلوه بره بخر کباب کن ابش رو بمال سر زانو هاش

خیلی جوابه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

طبیعی هست بچه من  یک سال و  شش ماهش بود تازه وایمیستاد 

تازه هجده ماهگی که بهداشت ببری می‌پرسه دو سه قدم می‌ره یا نه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اصلا مساله حادی نیست و هنوز جا داره . 

دختر من وقتی راه افتاد انگار پاهاش جون نداشت چند قدم میرفت انگار زانوش یهو قفل میشد میفتاد رفتم عطاری روغن کندر بهم داد گفت یکم گرمش کن شب زانوشو ماساژ بده خوب شد شما هم برو عطاری روغنای گرم گیاهی هست براش بزن پاهاشو تقویت میکنه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پسر من یکسال و چهار ماهگیش کامل که شد تازه راه رفت اونم بدون تعادل. اگه روروک دارین بزارینش داخلش خیلی تاثیر داره خودشو میکشه سمت جلو و غیر ارادی وایمیسته اینا به سفت شدن عضلاتش کمک میکنه

عزیزم سنش کمه و همین که چن قدمو میره یعنی سالمه. خیلی دوست دارین راه بره همش باهاش تمرین کن دستشو بگیرین راه بره یا چیزی شبیه روریک که هولش بده و راه بره تا کم کم ترسش بریزه و پاهاشم قوی بشه