2777
2789
عنوان

مامان های باتجربه توی شیردهی میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 20 پست
عزيز میگم اصلا مک اول خوابش برده

تنبله باید بیدارش کنی تا میک بزنه دستمال خنک بزار روی دست و پاش قلقلکم بده 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همه کارها میمونم

دختر منم اینقد میزاشتم تا خودش ول کنه خواب هم باشه میک میزنه 

بچه از کار مهمتره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

اکثر نوزادا همینن، منم دقیقا همین مشکلو داشتم، همه میگفتن چاره ای نیست باید صبوری کرد و مدام بهش شیر داد، دکترم همینو میگفت…بنظرم چاره ی شمام فقط صبوری و زمانه! فقط شب چون رسما از پا میفتادم بهش شیرخشک میدادم تا ۲ ۳ ساعتی بخوابه من استراحت کنم